Tæppet vokser for langsomt

onsdag den 21. marts 2007

Tæppet vokser aaalt for langsomt!!! Jeg har stort set ikke kunnet sidde og hækle idag pga. alt muligt andet der skulle laves!!

Vi har en bil der snart skal til syn, så der blev lavet bremser idag. Så det gav sorte fingre istedet for hækle-fingre ;)

Men ihvertfald er farveskiftene gået relativt fint. Om det er godt, må en kyndig kigge på engang ved lejlighed , hihi!! :) Det KAN ikke være perfekt når man aldrig før har hæklet andet end en håndfuld blomster til et sjal!!!

Meeen nu mangler jeg altså snart den der grønne!!

6 kommentarer:

Unknown sagde ...

Det blir rigtig godt Tina.. Klø på!
Fat mod.. Videre..
Siger jeg, som selv er gået i baglås med mit slumretæppe

hanneb sagde ...

Det ser da rigtig godt ud.
Har du også været med til at lave bremser?. Du kan da bare det hele.
KH Hanne, som også hopper på bølgen.

Tina sagde ...

Gitte: naaiii hvorfor det?? hvorfor sidder du fast? :):)

HanneB: Jaah var jeg da!!! jeg er vokset op med at rode med biler da min far har både veteranbiler og alt muligt andet godt :) Så og så har jeg jo også en Ferrari-blog ;)

Julia Zahle sagde ...

Tina - du kan da det hele! Tænker sådan på din mand - han er heldig med dig som kone, du har iver, du kan strikke en trøje til ham hvis du vil og du kan selv ordne din bil! Og sikkert mange andre gode kvaliteter. *S*

Ja, vi har været oppe siden klokken 5.40 - det er ok,vi gik begge (for en gangs skyld) tidligt i seng og er alle tre udhvilet!

Jeg kan nu se at den grønne ikke er den samme grønne som jeg har sendt til dig - øv!

Tina sagde ...

Julia, Haha jeg tror mange mænd misunder Carsten at han har fundet mig... FORDI jeg er vild med biler. Specielt Veteraner og superbiler ;)
Men så er der så meget anden jeg er en klovn til ;)

GOSH det var tidligt oppe!!! Der sover jeg meeeget dybt endnu;)

Gør ikke noget Julia, enten bruger jeg den grønne, fordi jeg beslutter den passer fint nok. Eller også bliver den brugt til andet projekt ;);)

Anonym sagde ...

Det ser meget godt ud. Synes faktiskt, at det går ret hurtigt hos dig. Særdeles, hvis du ikke har haft tid til at hækle :)

Tilføj en kommentar