Hvor er det smukt

søndag den 4. marts 2007

Jeg havde nær glemt det. Det var jo i aften (nat) der var måneformørkelse. Pludselig så jeg et lille glimt af "vejret", da jeg gik forbi TV'et.
Ind og hitte kamera, stor objektiv, stativ og hele gøjemøget ;)
Pludselig var der liv i mutter her! JEG har aldrig set en måneformørkelse før. Her har aaaltid været noget rigtigt møgvejr når det har været sket. Og nu startede det skiiisme osse med skyer igen nu!!! Det tegnede liiige til at blive som det plejede.
Meen heldigvis lettede skyerne og jeg fik mig et par billeder af synet!!! :) Dog ikke nogen der er lige til National Graphic... men hva!! :)
Der var koldt derude, men smukt at se på vores flotte måne!! Det er nu en underlig tanke, at der hænger sådan en finurlig rundt kugle, langt derude :)
(husk at klikke billedet stort)

5 kommentarer:

HANNE sagde ...

Det er bare et fedt billede, du burde fremkalde det og hænge det op

Tina sagde ...

Tak Hanne:) Den ryger også med i næste bunke der skal fremkaldes :) måske ikke ligefrem til stuen, men til opslagstavlen!

Elisabeth sagde ...

wow et fedt billede! der var helt overskyet hos os fra omkring kl 22, så vi fik kun set et rødligt skær på himlen bag alle skyerne... så vi håber på bedre sky-forhold næste gang ^^

Rikke sagde ...

Hold da op, hvor er det flot!

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Hvor er jeg altså bare vild med dine fotografier (NG burde sukke efter dem!). Har du overvejet at få det fremkaldt til postkort eller sådan noget?

Kh Karen S

Tilføj en kommentar