Noni'en krympede et par størrelser

lørdag den 10. marts 2007

SÅ blev den valket, tasken! To gange endda!

Jeg gav den først en finvask på 40 grader, sammen med to håndklæder. Men jeg synes stadig den var stooor og slatten! Så den fik en tur mere, magen til... og nu tror jeg faktisk størrelsen er okay. Og den klasker heller ikke helt så nemt sammen nu.

Dog synes jeg altså at Lucca'en valker på en sær måde. Lidt ligesom fleece! Hvis man kigger på en ægte Noni, så er de mere plyssede og vamsede at se på :)

Hvorom alting er, så bør jeg være tilfreds, taget i betragtning af at det er første gang jeg strikker på "gehør", og at jeg ikke har en opskrift på sådan en taske ;) Jaja her sidder jeg og prøver at indgyde mig selv en vis lyst til at fortsætte!!! ;)

Nu mangler jeg bare håndtagene, som jeg nu ved at jeg skal have bestilt på nettet. Vi er to der går sammen om en ordre fra samme sted. Så hjælper det lidt på fragtpengene også :)

Størrelse EFTER valkning blev så:

Bredde: 34 cm, Dybde: 18 cm, Højde: 25 cm

Hov, og så lige en ting jeg er usikker på. Hvordan skisme putter man foer i sådan een? Helt ud i krogene? altså for oven hvor tasken er foldet... laver man der foer lige så stort som tasken er UDEN at den er foldet?? hmm....

13 kommentarer:

Anonym sagde ...

Den ser godt nok fin ud.. glæder mig til, at se den med håndtag!

Anonym sagde ...

Hej Tina!

Fin taske. Mht foret, så skal det faktisk være endnu større end den ufoldede taske. Man syr en lidt større taske af for-stof, og når man så syr for-tasken indeni den rigtige taske laver man små læg et par steder, alt sammen for at foret ikke skal trække i yderstoffet. God fornøjelse :-)

Unknown sagde ...

Den er blevet flot.
Kh Jane

Julia Zahle sagde ...

Hej Tina - nøj, hvor er den flot, din Toni-taske (T´et er fordi det er din egen opskrift...:))

Jeg får lyst til at voldkøbe lucca fra BC fordi jeg synes din taske er valket rigtig flot! Glæder mig til at se blomsterne og håndtagene.

Mht. foret, så er det ikke sikkert den behøver et for, for tasken er jo valket så fint og tæt. På den anden sidem så er din taske så flot og fin, at den fortjener et fint og flot foer.

/Julia

Unknown sagde ...

Den ser rigtig god ud Tina!! Med hensyn til valkningen, ser jeg at den valker nogenlunde som naturuld fra hjertegarn. Lidt "nobret" i det. Den islandske uld samme sted fra er nok mere som det du skriver om. Lodden! Men flot, det er den, og jeg glæder mig også til blomsterne!

Anonym sagde ...

Hej

Det ser super godt ud, med hensyn til foer kan jeg se at Noni selv har en vejledning: http://nonipatterns.com/rectangular.php

Jeg var inde at snuse på hendes side og hold da op hvor er der mange fede sider.

IF Stjernen sagde ...

Det ser godt ud! Glæder mig til at se den helt færdig.
Jeg har lige valket noget alpakka og det ligner også fleece.

B

Tina sagde ...

Laila, Tusind tak :)

Katrine, Tak for forklaringen på foer. Jeg har nemlig aldrig prøvet før :)

Nielsenstrik: Taark :)

Julia: Taark :) Jow jeg synes den skal have foer. Det fuldender ligesom en taske synes jeg :) Det ser pænt ud når man kigger ind. Og så kan jeg også lave et par lommer i den :)

Gitte, Aj så skal jeg da prøve Islandsk en dag!! :)

Janne, Jeps jeg har set NONI's forklaring :) men den taske hun viser, er anderledes i siderne :) Derfor var jeg i tvivl ;)
Jaahh hun har nogen smukke og sjove ting :)

Britta, Tusind tak :) Jeg glæder mig også til at se den HELT færdig!!
Okay Kiggede ellers på alpaca igår i Panduro... men købte ikke noget :)

Britta sagde ...

Hej Tina.
Den er blevet flot din taske. Den ser ud som om den både er blevet tæt og fast af valkningen. Måske jeg snart skulle tage mig sammen og prøve selv, men jeg er lidt kyllingeagtig hvad det angår :-)
Hilsen Britta T.

hanneb sagde ...

Hej Tina.
Din taske bliver superflot.
Og så et stort TILLYKKE med dit halve år uden røg. Hi Hi, godt gået:)

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Den er rigtig skøn. Jeg glæder mig meget til at se den helt færdig... det er da efterhånden en hel taskefabrik du holder dig ;-)

Kh Karen S

Tina sagde ...

Hej Bitte, Den er blevet RIGTIG tæt og kraftig :) så det er godt nok!
Ja jeg synes da bare du skal springe ud i det ;) jeg var også HELT nybegynder med at valke (det er jeg sådan set stadig jo) ;)

Hanneb: Tusind tak!!! Ja jeg er både lidt stolt af tasken og MEGET stolt af rygestoppet ;) Det er GODT jeg gjorde det for migselv! Nu er min lungekapacitet gået fra 50% under den lungebetændelse der gav mig beslutningen, til NÆSTEN normal igen ;)

Karen S, Tusind tak :) Ja det minder om*G* Det siger familien også. Men så længe de tasker bliver revet ud af hænderne på mig, af familie og omgangskreds... så er det nu hyggeligt at lave dem :)

Frida sagde ...

Waw...den ser meget flot ud. Jeg valkede også en taske for ca 1 år siden. Og jeg var ikke særligt fornøjet, da jeg tog den ud af maskinen efter flere vask, men når jeg nu har taget den i brug er jeg bare sååå glad for den (og jeg får mange kommentarer, når jeg går ude med den. Det er bare hyggeligt). Hilsen Frida

Tilføj en kommentar