Aftenhygge

søndag den 18. marts 2007

Roen har sænket sig over det lille hjem. Vi har hygget, med is, her til aften... og bagefter en stor kop varm the, til ømme halse. Eller det vil sige, Nanna's ømme hals.

Nanna har været på ferie, hos sin biologiske farfar, denne weekend, sammen med en veninde. De hygger sig virkelig derude. Han bor på et lille fritidslandbrug, med heste, grise, køer og får! (jeps alle slags ;) ) Og nåå jo, også kat og to hunde!! Og så har han en hel del tønder land, at gå amok på.
Liiige noget for to tøser, som har en alder hvor man ikke rigtigt hører til nogen steder. Ikke rigtigt voksen og ikke rigtigt barn. Så er det jo godt, at farfars gård, ligger helt derude hvor det kan være ligemeget, om man opfører sig lidt "forkert" ikke? :)

Men Nanna kom idag hjem med øm hals, feber og ondt over det hele. Og jaaa, vi ved jo alle hvad det betyder. Så hun blev puttet i sengen, med en lovning på lidt hygge til aften. Det skal være lidt hyggeligt at være syg jo! :)

Jeg har imens isen blev spist og fjersynsprogrammerne gransket, øvet mig på at hækle bølgetæppe!!! Jeg er RET sikker på, at jeg er klar til den lukkede, hvis jeg ikke holder pause nu *skraldgriner*. Det fatter jeg bare ikke, det system!!! Det bliver grimt, slasket og ligner så absolut ikke noget, jeg nogen sinde, kan blive stolt af!!

Lad os se hvordan det går imorgen... lige nu er stilheden i huset bare dejlig... Alle er i seng undtagen mig. Manden skal møde allerede kl 03.00 og Nanna... tja lad os se hvordan helbredet har det imorgen. Ellers koster det nok en dag herhjemme i ro go fred! :)

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Der er ikke noget så godt som mors hygge, når man er syg. De bliver så hjælpeløse som bittesmå igen.
Rigtig god bedring med datteren. Og uha hvor jeg kender den alder, hvor de bare føler de er i vejen og alle har noget at udsætte på dem. Som du skriver, er det godt med et sted, hvor det så ikke gør noget, at de ikke opfører sig "korrekt" hele tiden.

Jeg ender nok også med at hoppe på den bølgetæppe-bølge før eller siden :-)

Kh Githa

Tina sagde ...

Hej Githa,
Tak :) ja det er en bøvler alder, jeg husker den godt selv!

Ja jeg øøøver mig i det med tæppet :) jeg har nu næsten hele første række *griner* Men synes ikke det er så pænt som andres. Jeg ved ikke om mit garn er tyndere eller... ??

Karen S, Lykkefanten sagde ...

God bedring til datteren (håber, at hun er friskere i dag), og det samme til moderen, for det lyder som om du ser zig-zag for øjnene... ;-) Klø du bare på med det der tæppe, og hvis du synes, at det er for tyndt, så kan du jo enten hækle med en mindre nål eller prøve med dobbelt garn?

Kh Karen S

Tina sagde ...

Tak Karen :) Nææ det blev kun værre desværre :(

Du kan tro jeg ser zig zag og drømmer om det *griner*

Tilføj en kommentar