Fix og færdig

lørdag den 17. marts 2007

SÅ blev tasken endelig færdig!!!! :) Og jeg er faktisk ganske godt tilfreds.

Det er mit første, større projekt, jeg har lavet. Som både indeholder strik, valkning, syning og maling af håndtag *griner*

Den har også taget vældig lang tid... men den er ventiden værd, synes jeg. Det bliver en taske, jeg vil synes er sjov at bruge!
Dog, er det ikke en taske, jeg vil masseproducere, det er den simpelthen for omfattende til !!! ;)

Jeg har dog også måttet lege "Ole opfinder" undervejs. For at stive bunden af, måtte jeg jo slagte et ringbind og lave beklædning til det stykke. Men siderne, klaskede nemt sammen, også. Men, jeg synes nu at ringbind var for tykt og tungt, hvis det også skulle i siderne.

Så i stedet for, har jeg lamineret noget tykt tegnepapir og klippet huller, hele vejen rundt, langs kanten, og syet det ind mellem taske og foer. Det er tilpas stift, uden at det bestemmer alt ;)

Så nu vil jeg hvile armene lidt... de er trætte nu. Jeg har også knoklet, til sent, for at blive færdig.
Jeg er ikke det mest tålmodige menneske, når jeg kan se enden på et projekt, og jeg glæder mig til at se det.... ja så bliver det ikke til mange pauser førend det er færdigt ;)

34 kommentarer:

Unknown sagde ...

Flot flot og atter flot. Du er da meget kreativ og opfindsom. Jeg synes sørme du er dygtig. Alt det arbejde du har lagt i den taske og så uden en opskrift, ja jeg ville aldrig ha kunnet fundet ud af det.
Kh Jane

garnnyderen sagde ...

Waaauuuuu.... hvor er den flot den taske. Blomsterne er helt vild flotte (jeg er vilde med dem), og faconen på din taske helt speciel og spændende. Et super unikaprodukt du der har fået lavet. Du kan være vild stolt af dig selv.

Tina sagde ...

Hej Jane, Ajj du får mig helt til at rødme :) Og selvfølgelig kan du også, hvis jeg kan. Jeg har ingen træning i noget af det!!

Anonym sagde ...

Hej Tina
Hvor er den bare sej, den TONI taske, og hvor er du også bare sej, sådan at kaste dig ud i et projekt som dette, med så mange nye ting at lære - godt gået - bravo!
Hilsen Sonja L

Tina sagde ...

Garnnyderen/Gitte, tusind tak :):) Jeg ER også stolt.. for det er første gang jeg har turdet noget der ikke bare er nemt og hurtigt ;)

Anonym sagde ...

Hej Tina
Hvor er din taske bare flot! Jeg synes, at du er rigtig dygtig. Det har været spændende, at følge med i taskens tilblivelse. Der er godt nok bud efter Noni blomsteropskriften. Mon ikke vi efterhånden ser en hel del til den blomst ;-). Hilsen Jette Sandsted

Anonym sagde ...

Hej igen.
Hvor har du iøvrigt købt taskehåndtagene??
Hilsen Jette Sandsted

Tina sagde ...

Hej Jette,

Jeps jeg håber det har givet noget salg af Noni opskrifter :D Eller at en dansker er begyndt at forhandle dem!!
Tak for rosen! :)
Håndtagene har jeg fået. De er købt i Panduro Hobby... og så er de blevet malet sorte med spraymaling ;)

Anonym sagde ...

Den er hammerflot, godt gået!!
kh Linda
ps - så du min kommentar i forrige indlæg om clipsene?

Anonym sagde ...

Den er hammerflot, godt gået!!
kh Linda
ps - så du min kommentar i forrige indlæg om clipsene?

Tina sagde ...

Linda, Tusind tak :):) Jaah glemte helt at svare dig!! Jeg tror jeg har set det engang.. men ikke for nylig. Jeg ved heller ikke om det bliver nødvendigt, om tasken holder faconen... jeg er lidt usikker på det :)

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Det er en taske, som alle ville elske at eje!!! Den er simpelthen superflot og hvor har du da lagt meget arbejde og energi i den! BRAVO!!!

Kh Karen S

Tina sagde ...

Karen nu smigrer du ;) Men møøj arbejde i den, det er der :) Men nogen gange er det bare det værd! Det er i sikkert mange der kender... måske bare med en dejlig sweater eller andet :)

Anonym sagde ...

Det er godt nok en MEGET lækker taske. Farverne, striberne, Størrelsen,blomsterne og jeg tror den vil blive brugt meget(hos mig ville den!)
Tillykke med flot arbejde og klap dig selv på skulderen!!
KH Miri

IF Stjernen sagde ...

Den er blevet rigtig flot! Og du er altså utrolig kreativ. Der er jo ikke noget specielt i at bruge en opskrift, men du finder på og prøver - det kan jeg lide :-)

Knus Britta

Anonym sagde ...

Åh.. den ble lekker! For et flott arbeide! Så flink du har vært!

Mona sagde ...

Den er blevet rigtig flot din taske.Du kan jo også bruge noget tyndt træplade(kan ikke lige huske hvad de hedder)det har jeg nogle gange gjordt,når jeg har syet tasker i patchwork,det fungerer nemlig meget godt,til bunden.
KH Mona.

hanneb sagde ...

Den er blevet helt fantastisk. Så du kan sagtens være superstolt.
KH Hanne

Anonym sagde ...

Flot taske - har et input til afstivning:
Der findes noget vliseline, som er lige så stift som det karton du har brugt - det skal stryges på - men mon ikke den valkede uld også kan klare det - eller forret. Jeg har senest købt denne kraftige vliseline hos Stof og stil i Herning, men jeg er sikker på at det også kan fåes andre steder.

mvh
Kristine, Salten

Anonym sagde ...

Det har du gjort rigtigt godt, Tina! Superflot taske!!
:-) Britt

Britta sagde ...

Jeg er altså temmelig forlesket i din taske. Den er bare blevet så flot, og det har været meget interessant at kunne følge med i tilblivelsen af den på din blog.
Jeg kan godt forstå at Britta blev glad for fåret, det er rigtig fint.
Hilsen Britta T.

Anonym sagde ...

Den blev meget flot...imponerende arbejde. Så dejligt med hårdt arbejde, når resultatet bliver så fint :)

Tina sagde ...

TUSIND tak for al den fine ros!!! :) Det luner mere end i aner! Det giver mig lyst og mod til at lave flere store projekter :)

Mona: Masonit? Det tænkte jeg også på. Men havde ikke noget. Så jeg brugte bare de ting jeg havde hjemme. Eftersom jeg har økonomisk bølgedal og ikke må købe hobbyting lige nu.. ja så måtte jeg tænke kreativt og billigt ;)

Kristine, jeps jeg kender vlieselinen :) Men igen, jeg måtte spare... så jeg brugte hvad jeg havde på lager :)

I må råbe højt hvis jeg har glemt at svare nogen :)

Julia Zahle sagde ...

Du er sgu så dygtig, er du! Al grund til at være stolt, har du!

Du kunne lave din egen TONI-produktion!

Dea sagde ...

Det er godt nok godt gået! den er blevet super fed! selv om du ikke vil reproducere den kunne man så måske lokke dig til at skrive opskriften op?
mvh
Dea

Julia Zahle sagde ...

Dea - lige dte jeg ville ind og skrive! *S*

Dorte sagde ...

Er du da vimmer, hvor er den taske flot !!!

Kh Dorte

Tina sagde ...

Dorthe, tak skal du have :)

Til i andre... tasken er så nem... men jeg skal nok skrive den ned til jer.
:):)

Anonym sagde ...

Hejsa!
Jeg har siddet og kigget og kigget på den suuuper flotte taske du har fabrikeret!! Den er så flot!
Jeg er specielt vild med de strikkede blomster! Er det nogen du selv har "fundet på" eller findes der en opskrift man kan købe??
Jeg er selv så småt begyndt at prøve mig frem med at strikke og valke tasker! Og så er din blog jo en guldgrube!! Sikke mange fede og flotte tasker du har lavet! Det er meget inspirerende at se hvad der kommer ud af pindende hos dig!!
Køber du håndtag nogen bestemte steder? Jeg har fundet lidt hos Panduro, men jeg synes ikke at udvalget var specielt fantastisk...
Tak for kigget!!!
Mange hilsner
Marie-Katrine (marie@wrang.org)

Tina sagde ...

Hej Marie-Katrine, Tusind tak for rosen :) Jeg sender dig lige en mail med svar på det hele.

Hanne sagde ...

Hej Tina

Jeg synes, det er et helt fantastisk arbejde du kan præstere - såvel i mængde som i den håndværksmæssige kunnen. Jeg er oprigtigt fuld af beundring. Den Nonitaske er bare helt fantastisk. Er opskrifterne på engelsk? Det er jeg nemlig ikke sikker på jeg kan finde ud af.
Med venlig hilsen Hanne, Tønder.

Anonym sagde ...

hejsa

Har sendt en mail det først nu jeg opdagede hvordan det fungerer herinde. Den blomst kunne jeg godt tænke mig opskriften på. Var det en opskrift som du sælger ? Det bare helt fantastisk det du laver.

Anonym sagde ...

Hej Jeg er helt vild med din taske, men synes ikke jeg kan finde blomsteropskriften her i dk. Kan du hjælpe mig, også gerne med resten af tasken??? Mvh Mette Abildgaard (mette.a.krisensen@skolekom.dk)

Anonym sagde ...

altså sådanne en blomst ville jeg gerne kunne lave, kan man lokke opskriften ud af dig på blomsten på dansk ........ jivi@mail.dk på forhånd tak hilsen Tina

Tilføj en kommentar