Mig og bilerne

torsdag den 22. marts 2007

Nogen var vist lidt forundret over min bil interesse, igår ;)

Bilen til venstre, er en sød lille MG TA, fra 1938. Denne bil, er jeg vokset op med. Min far, købte den samme år, som jeg blev født. Da han købte den, var den skilt ad i atomer og lå i en masse papkasser.

Så gennem årene, har han restaureret den, fra A til Z. Og hvem havde lige små fingre, der gerne ville pille med? MIG !! ;) Så jeg er vokset mere op i garagen, med at få sorte fingre, end med at lege med dukker!! Denne bil var så færdig, tids nok til at jeg blev kørt i kirke i den, da jeg blev konfirmeret! HOLD da op hvor var jeg stolt, jeg husker det tydeligt. For jeg følte ikke, jeg havde meget at være stolt af, tyndt bette skravl, som jeg var. Men, hvor mange blev lige kørt til kirke, i sådan en skønhed, til deres konfirmation ;)

Siden er MANGE kilometer blevet kørt i den. Den har været i Tyskland og Sverige, på ferieture osv.

Nu er min far ved at bygge en kusine til den. En MG M, som er så smal, at man tror det er løwn ;) I kan se en lille video her, af hvordan den ser ud LIGE nu ;) og med min far siddende på en planke, hvor sædet forhåbentlig snart kommer til at være! (video her mp4 eller her .avi... alt efter hvilke formater i kan se.. giv den tid til at hente)

Men, interessen er også godt fyldt ud, med Ferrari ;) Jeg har en hel stak flotte modelbiler stående. Jaja kald mig bare underlig *Skraldgriner* Men interessen har givet sjove oplevelser...
Billedet her viser:
Øverst til venstre, mig der KØRER en Ferrari selv, for første gang ;) Det er en Ferrari Mondial. Den bor hos sin ejer i Holland.
Øverst til højre, mig der sidder i en Ferrari 288 GTO Evoluzione. Det seje ved det, er at der er kun 5 af dem i hele verden, og man får normalt ikke sådan lov at sidde i dem ;) Billedet er taget i det sydligste Tyskland.
Center billedet, er dog ikke en Ferrari, men manden yderst til højre er Le Mans kører Jan Lammers, fra Holland. Ham besøgte vi sidste år. Og så hans Le Mans bil, fik en sludder og til sidst, fik vi signerede bøger af ham, som gave.
Nederst til venstre... tjaa mig og min gode ven Tom Kristensen ;) Ham har vi et helt specielt forhold til.
Til højre, mig der sidder i verden ENESTE Ferrari P4/5. Vores amerikanske ven James Glickenhaus (Tidl. filmproducent, nu børsmand), har købt en Ferrari Enzo til en maaasse penge... og brugt mindst lige så mange penge, på at bygge den om, sådan som HAN mener en ny Ferrari bør se ud ;) UHA Den er lækker!! (Billedet er taget på et stort show i Paris)
Og nederst, har jeg været ude at køre i en "Robin", som bilen hed i "Magnum". En Ferrari 308 GTSI quatrovalvole. Niice dyt!! Den bor hos vores venner, i det vestligste Tyskland.

Så interessen har givet mange specielle oplevelser. Og jeg kunne godt fortælle møøøj mere. Men jeg holder her ;)

2 kommentarer:

hanneb sagde ...

Hej Tina
wauw, jeg er da vildt imponeret. Jeg aner ikke en dyt om biler, udover det, der er nødvendig for at den kan komme fremad :)))
KH Hanne

IF Stjernen sagde ...

Hvor sejt at din far selv har samlet den - den er flot.
Min niece hedder Maja Gerd, så jeg plejer at kalde hende en fiks lille sportsvogn ;-)

Farrari er en lækker bil, selvom jeg nu mere er forelsket i Porche 911.
Jannik er biltosset, så jeg får set en hel del mere end der umiddelbart interessere mig, men vi har endnu ikke været på bilshow. Det kunne være næste års ferierejse :-)

KH Britta

Tilføj en kommentar