Djævlen og smerterne

mandag den 19. marts 2007

Nanna og jeg har hygget os til aften. Vi har set "The devil wears Prada", med Meryl Streep og Anne Hathaway m.fl. Det er altså en god film.

Den satte også tankerne igang, hos min teenage-pige, som selv er i vildrede med hvem hun er. Der kom mange små bemærkninger undervejs, om levevis, tøjvalg og mange af de stooore ting, man tumler med som en teenager, der så gerne vil "høre til".

Men hvad værre er, så har Nanna's hals det værre idag. Det lille pus, lå og flød i lænestolen, med tæpper, the og strepsils... med tårerne løbende ned ad kinderne, mens hun beklagede sin nød, over den dumme hals! Det er ikke sjovt at have det skidt.
Desværre, er der ikke meget mor kan gøre, udover at brygge the i lange baner, varm mælk med honning, og et par trøstende ord her og der :)

Nu er Nanna gået til ro for iaften, manden arbejder og kommer ikke hjem før kl. 7 imorgen tidligt, så her er underligt stille. Den eneste der laver lyde er Miss'en, der tøffer rundt og småkurrer og leger.

Så nu vil jeg smide benene op, nyde min egen varme the, og hækle lidt videre på bølgetæppet. Jeg trævlede det første forsøg op og er startet påny. Nu ser det mere rigtigt ud. Nu laver jeg nemlig stangmaskerne rigtige ;)

Hmm, min hals føles som når man har råbt og råbt... jeg håber ikke...

5 kommentarer:

Karen S, Lykkefanten sagde ...

God bedring til datteren - ærgeligt at være syg!

Tina er du ikke sød at sende dine kontaktoplysninger til mig på lykkefanten @ hotmail.com (fjerne mellemrum), du har nemlig vundet en lille trøstpræmie i dyregættelegen.

Kh Karen S

Unknown sagde ...

Åh det bette pus da!! Stakkels Nanna! Når man har rigtig meget ondt i halsen hjælper det også at spise vingummier. Sutte på dem. Det smører så dejligt ned gennem halsen! God bedring til hende.
Hilsen Gitte- som også er forkølet igen igen..

Tina sagde ...

KarenS: Tak skal du have :) Hun har det en smule bedre idag, så vi håber lidt forsigtigt. WEEE en præmie til mig??? *Jubler højlydt*


Gitte: Vingummier??? Det har jeg aldrig hørt før, men det skal da prøves. :):) Vicks og Strepsils har ikke rigtigt gjort lykke endnu :)
God bedring til dig også Gitte!!

Anonym sagde ...

Stakkels tøs..Jeg ror at hemmeligheden ved at være mor til teenagere er ; nærvær!
ynes godt jeg kan udtale mig om det, jeg har og har haft 3 stk.
KH Miri

Tina sagde ...

Hej Miri :) Nærvær ER nemlig et af de helt store ord der gælder! :) Selv min datter kan se det, når hun har ondt af flere af klassekameraterne, fordi deres forældre tit kommer hjem kl 17-18 og ikke har tid til at høre på deres tanker og problemer. Nanna og jeg har faste snakkestunder hvor det kun er os to der gælder. DET er bare godt. For på den måde fortæller hun alt det jeg bør/håber at få at vide :) Og hun er ikke bange for at fortælle bommerterne heller.
Og når man er syg... så er mor bare bedst.. nærmest uanset alder ;);)

Tilføj en kommentar