Min første præmie

fredag den 23. marts 2007


At vinde har ALDRIG været min stærke side ;) Men sørmer om ikke jeg har vundet en trøstepræmie, via Karen's blog. Hun havde lavet en konkurrence hvor man skulle gætte på 6 dyr hun havde fotograferet i København :) Nu er jeg jo en lille jyde, som kun har været meeeget lidt i København *Griner*
Men jeg gav et forsøg på to bud. Den ene var rigtig!!

Idag har Karen kvitteret med en trøstepræmie til mig :) Noget lækkert gråt Merino uld fra New Zealand. Hun har endda selv hjembragt det. Så som hun skriver til mig, så har det rejst 18.000 km!! Det er det mest berejste garn jeg ejer ;) Med i pakken var også nogen søde små påske høns..og en hane med store vinger :) De er søde, og jeg har faktisk ikke set hanen før.

Så Karen... TUSIND tak fordi jeg fik lov at få en trøstepræmie. Det gør mig stolt og glad!! Det er lige før den skal rammes ind faktisk.
Jeg husker i skolen, der havde vi altid Julebanko. Men hvem måtte have sin gave overrakt til sidst? MIG!! Jeg var bare ikke god til at vinde ;)

I øvrigt skal Karen giftes imorgen :):) Stort stort tillykke herfra! Jeg håber i får en uforglemmelig dejlig dag!!!!!

2 kommentarer:

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Det var så lidt... er lidt imponeret over, at det er nået frem allerede (det blev sendt i går). Og så var der jo altså kun 6 dyr at gætte, men pyt ;-)
Hanen og hønsene er nogle jeg selv har fået af min mor, og så har jeg så lavet nogle flere par... synes de er rigtig påske-søde.

Kh Karen S (der næsten ikke kan vente til i morgen)

Tina sagde ...

Hej Karen :) Ja det ER faktisk hurtigt. Jeg synes oftere man ser det modsatte.
Jeg har rettet det til 6 dyr ;) Jeg ved ikke hovr jeg har de 10 fra!!
Uhh hvor bliver det en god dag imorgen... og med skønt vejr til jer, har jeg hørt ;)

Tilføj en kommentar