Scrapbook

Jeg er i bund og grund et ret genert menneske. Og trods det, er der alligevel nogen, der har haft held til at overtale mig, til at udstille her og der. Ikke uden success og jeg har bestemt lært af det. At det også har været underholdende, kan jeg slet ikke lyve mig fra :)

Den største og for mig, mest uvirkelige, er nok at jeg var så heldig at udstille i USA i 2009. På udstillingen World Art Expo ´09 i Brea, Californien.

Klik for større foto.
Ialt 500 kunstnere fra hele verden, udstillede der. Alt fra glaskunst, malerier, skulpturer og fotokunst, var at finde der. Selv udstillede jeg med mine fotos.

Ud af denne udstilling kom der en lille pris. Nemlig en "Honorable mention award for the emerging artist." Som affødte et flot diplom, der nu hænger på min væg.

Det foto der gav mig awarden, er et foto jeg er ret glad for selv. Nemlig tre flotte efterårsblade, der spejles i en glasplade. Taget i fotostudie herhjemme.

Kun een ting kunne jeg have drømt om. Og det var at jeg havde haft muligheden for at rejse over og fysisk SE mine ting hænge der på væggen. Men desværre kunne det ikke rigtigt lade sig gøre, og jeg måtte nøjes med at sende en bekendt, der boede i nærheden og som sørgede for at jeg fik et foto af WAF's grundlægger, der står med mit vinderfoto. Slet slet ikke dårligt. Meeeeen det kunne nu have været sjovt at være der selv.

Autumn Leaves

Oplevelsen var meget surrealistisk, da jeg egentlig aldrig havde tænkt på at udstille noget som helst. Men denne oplevelse gav mig uden tvivl lidt mere tro på migselv og mine fotoevner.Jeg har også udstillet i meget mindre format, og med mange af de hobbyting jeg holder meget af at lave.

Jeg udstillede første gang på mit lokale bibliotek i 2008, hvor der blev vist alt fra malerier, syede tøjdyr, strikkede sjaler og meget andet.

Det var rigtigt hyggeligt og sjovt. Men jeg skulle vænne mig til at blive prikket på skulderen og spurgt: "Er det ikke dig der udstiller på biblioteket?" :)Næste udstilling var at finde i Sydbank, i 2009. En rigtigt spændende oplevelse at få lov at udstille malerier til "mænnerne".  Noget de mandlige bankansatte vist satte pris på ;)

Klik for større foto

Der var både Ferrari, Bugatti og andet godt. Der var også lidt smykker og tasker til pigerne, men for at bløde lidt op på det, hang smykkerne på en smykkeholder, lavet af bildele.

Noget som har givet mig mange små grin. Fx. da jeg stod ved en bod og havde smykkeholderen stående på et hjørne af bordet. Der kom mange forbi .... og man kunne se at mændene bare havde fået NOK af at konerne skulle se på kreative ting. Men så fik de øje på smykkeholderen og et bredt drenget smil brød ud og et anderkendende nik, blev sendt tværs over bordet. ;)

I månderne april og maj 2010, kan man finde mine ting udstillet hos Lægerne Ravn og Richert, i Lunderskov.

Atter er det ALT muligt jeg har lavet, der er at finde der. Lige fra malerier, smykker, tasker og små spark bugs.

Efterhånden har jeg været lidt rundt i min egen by. Og det gør at man ikke længere er helt så anonym som før. Det er noget man skal tænke lidt over, inden man begynder at udstille.

For mig personligt har det været spændende og udviklende at prøve.Mine fotos er også at finde diverse steder efterhånden. På Bilbasen, Bilmagasinet, Motorsporten og andre steder, som på TV2 vejret, lokalavisen, osv.
Mange gange, som på Vejret, har jeg selv sendt dem ind og de har så brugt dem. Men dem på bilsiderne har jeg ikke selv tilføjet, dem blev jeg prikket på skulderen, af arrangøren af Ferrari eventet og spurgt om jeg liiige havde set.

Men sjovt var det. Og ikke mindst at tage billederne af de flotte superbiler en regnvåd dag, hvor jeg fik lov at stå de "helt rigtige steder" på banen :)


Fra den 30. november 2010 til den 3. januar 2011, kan du finde mig på udstillingen "Den blå hund", som finder sted på Kolding bibliotek.

Udstillingen er lavet af nogen friske kunstnere, der hvert år invitere omkring 50 kunstnere fra området. Man kan kun udstille der een gang. For at få vist så mange lokale kunstnere som muligt.

Men sjovt at prøve :) Og enormt hyggelig fernisering var det også.
Fra den 7. december 2010 og hen i januar, kan du se min glasguldsmed og sommerfugl, plus nogen malerier, i Sydbank i Lunderskov. Atter engang har jeg fået invitation til at udstille derhenne og det er med glæde jeg igen hænger mine ting op :)Den 6. marts 2011, var jeg indbudt til at deltage i Lions Club Lunderskov's Kunst bazar. Jeg havde været der sidste år, som besøgende, så jeg vidste hvad det gik ud på.
Man donerer som udstiller, en af sine genstande, til en auktion sidst på dagen. Og pengene går så ubeskåret til humanitært hjælpearbejde.