FotografiDet er ikke nogen hemmelighed at min store hobby er fotografi !! Jeg er ikke professionel eller noget, men jeg nyder at rende rundt med mit kamera.

Lige nu har jeg:

- Canon EOS 60D
- Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM

og

- Canon EOS 450 D
- Canon EF-S Lense 18-55mm, 1:3.5-5.6
- Canon Zoom Lense 90-300mm, 1:4.5-5.6
- Sigma EF-500 DG ST Flash
- Canon RC-1 Remote control
- Circular Polarizing filter
- Manfrotto stativ
- Gorillapod

Plus diverse modlysblænder, UV filter mm. Af Studio udstyr har jeg x antal værkstedslamper. En masse meter velourstof. Kulørt karton. Og alt muligt i køkkengrej.... du drømmer ikke om hvad du kan bruge, istedet for alle de dyre ting, som man helt sikkert også kan købe til et fint fotostudio.

Men jeg bruger "fattigmands metoden", og bruger de forhånden værende ting jeg har. Bevares, jeg drømmer da om studio udstyr, men det må blive den dag jeg vinder i Lotto!!! ( Note til self: Husk lottokupon)

I øverste collage, ser du en masse naturfotos. Hvilket nok er det jeg gør allermest i !! Ikke kun fordi det er det jeg aller helst vil, men fordi det er der mit mod og min tid ligger. Og det er der altid adgang til.

Ellers elsker jeg at fotografere actions fotos. Aller helst racerbiler ... og igen, så foretrækker jeg Ferrari! ;) Men da det ikke vrimler med sådanne arrangementer i Danmark, og jeg (ironisk nok) ikke selv har bil (jeg har bil nu ;) )... kan det af og til blive begrænset med sådanne fotos. Men fik da lov at stå på de helt rigtigt (læs: sjove steder), på banen sidste år under F-Days!! (nogen af fotos der er mine... dem med lille hvid logo i nederste højre hjørne)

Jeg tager, i perioder, også fotos herhjemme i stuen. Så transmogriffer jeg stuen om til et stort rod af omrokerede møbler, lamper og ledninger og bikser et lille studio sammen :)

Som beskrevet ovenfor, kan ALT bruges. Til dråbefotos, bruger jeg alt fra fade, bradepander og en omgang værkstedslamper af halogen typen. Lys er essentielt... det kan man ikke få nok af. Af andet udstyr kan nævnes, fryseposer, snore, klemmer, spejle, glasrammer, frugtfarve, mælk, mad, nærmest sagt alt indenfor rækkevidde. Kun fantasien sætter grænserne....

Jeg drømmer om at tage mere fotos af modeller... lige fra portræt i studio, portrætter af folk på gaden eller på deres job, modelfotos i den kreative ende. Men alt sammen involverer mennesker! Og min akilleshæl er helt sikkert at fotografere mennesker. Jeg hader selv inderligt at blive fotograferet og jeg kan mærke at jeg, indeni, nærmest skriger UNDSKYLD jeg fotografere dig... og det dur så bare SLET ikke ;)

Men idéerne, dem har jeg. Modellerne har jeg så ikke. :) Men hvem ved... måske en dag!


Eller K for KREATIV!! Jeg har altid noget kreativt jeg kan knipse. Og nogen gange bruger jeg lidt krudt på at lave en lille studio opsætning, for at få fint lys osv. Andre gange bliver det til et "lommekameraknips".

Men foto er og bliver en ret stor del af mit liv. Mange ting kan jeg undvære... men ikke ret gerne et kamera.