Plaster på...

lørdag den 17. marts 2007

Efter en lang streng nat med galdesten, mange vandreture frem og tilbage og en nattesøvn på ca. 1½ time... SÅ var dette virkelig et dejligt plaster på såret :)

Britta Storm, sendte mig noget dejligt garn, så jeg kan prøve at hækle bølgetæppe!! Se lige... det er lige de farver som jeg havde lavet en stribeprøve på! :)

Men hvorfor, skulle jeg nu lige forkæles sådan? Hun skriver det er som tak for den grafik jeg lavede til hende. Men jeg havde jo bare tegnet et banner til hendes blog! Et lille strikkende får med sjove røde gummistøvler på. Hvis man kigger godt efter på billedet, kan man se hun har lavet et klistermærke med den på !! God idé! :) Senere skal vi have puttet det på hendes blog.

Britta, du er en engel :) TAK !!! Hvor var det dejligt at stå op til idag!!

4 kommentarer:

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Du har da helt sikkert fortjent det, især efter en søvnløs nat!! Smid benene op, nup en formiddag med afslapning og hygge.

Kh Karen S

Anonym sagde ...

Hej Tina,
Sikke et flot banner/mærke. Er det noget, du laver på bestilling?
- og god bedring.
Mange hilsener

Tina sagde ...

Karen S, kan ikke rigtigt sidde stille idag... er nærmest hyperaktiv, som børn der er overtrætte ;)

Lene Z, Jeg laver af og til logos, bannere osv for andre. Mest på hygge og hobby basis, og ofte som små byttehandler :) Tak for rosen :)

Anonym sagde ...

Hvor er din Toni-noni wannabee taske blevet flot, og blomsterne er lige i øjet, omend en kende store, i hvert fald den ene. Men flotte. Jeg kan huske min mormors tasker havde sådan en clips i siderne, ligesom dem der sommetider sidder i tåen på strømperne når man køber dem. Mon man kan finde noget lignende i en læderforretning?
Sjovt banner i øvrigt, heldige Britta!
kh Linda

Tilføj en kommentar