Lidt afveksling og en pakke

onsdag den 28. marts 2007


Idag trængte jeg bare til at strikke lidt, istedet for at hækle. Så jeg er begyndt på et lille projekt ;)
Ikke noget særligt... bare lidt afveksling og lidt sjov!! Nanna har fræset haven tynd med Eos'en og taget bunker af billeder, af mariehøns, nøgler, kopper, knopper og MIG (grrrr) ;) Jeg er ikke ret vild med at være i centrum!! Men Nanna gør sit forsøg på at vænne mig til det!

Men igen idag er vejret dejligt på vores lille terrasse :) og det er blevet nydt til snak, strik og hæklerier.
For idag kom pakken fra Bendix!! To hæklenåle, som jeg har ventet meget spændt på :) Ikke at jeg har ventet længe, for der var sørmer hurtig ekspedition synes jeg.

Nålen er ikke nogen skønhed, men den er LET og den ligger hamrende godt i hånden :) Jeg er ellers ikke spor nemt at dupere med "værktøjer", for tit synes jeg de hjemmegjorte ting er nøjagtig lige så gode :) MEN denne her er bestemt dejlig, især når man sidder med så stort et projekt som bølgetæppet.
Hvis du ikke allerede har købt een, og sidder med et større projekt, så vil jeg varmt anbefale den!!!

6 kommentarer:

hanneb sagde ...

Hvor ser tæppet godt ud. Har lige bestilt hæklenåle i dag, så jeg glæder mig også. Jeg er helt øm i min finger af min gamle smalle skæve nål :)))
KH Hanne

Julia Zahle sagde ...

Jeg har sat de der hæklenåle på min ønskeliste og så vil jeg snakke rigtig meget om dem indtil min fødselsdag - måske allerede på mors dag? og håbe Ålen vil prøve det af.

Jeg har helt lyst til at tage til Lunderskov og hilse på jer i det gode vejr, sidde ude i haven med et strikketøj og en god kop kaffe.

Kh Julia

Anita Lundkvist sagde ...

Aaahhhh, hvor lyder det dejligt med lidt afslapning, solskinsslikning og lidt håndarbejde i det lune forårsvejr.

Tina sagde ...

HanneB: Jahh jeg havde eller sådan en hæklenål, med gul rundt skaft. Men den var glat og RUND... så den drejer hvis man ikke klemmer ret hårdt :)
Du vil nyyyde den!!

Julia: Jeg har en xtra ;);) Str.3
Du skal være MØJ velkommen her Julia :) du siger bare til!!

Anita: Det er skønt!! Jeg har sådan savnet varmen og solen :)

IF Stjernen sagde ...

Vi fandt ud af forleden at de hæklenåle kun er gode hvis man holder på nålen sådan som du gør! Jeg synes nemlig at de er underlige, men det viste sig at det vist bare er mig der underlig ;-D

B

Tina sagde ...

Britta: du har ret... det havde jeg slet ikke tænkt på!! :) Min søde gamle farmor må i sin tid have lært mig at holde på nålen som jeg gør nu.
Det føles mere afslappet synes jeg :)
En skam du ikke kan bruge de nye nåle!!

Tilføj en kommentar