Liiidt større tror jeg

mandag den 12. marts 2007


Blomsten ligger ellers stadig til tørre og er MEGET våd ;)

Jeg gav den først en tur på 40 graders finvask. Det var sleeet ikke nok og man kunne se samtlige masker. Anden gang fik den en alm. 40 graders vask og SÅ skrumpede den godt nok!!! Så har heeevet og sledet i den ;) Men nu er den da TÆT!!

Men så er der lige størrelsen. Jeg tror jeg strikker EN blomst mere som er MEGA stor ;) Det skal fylde lidt skal det!! Og så lige et par grønne blade, eller 3.

Hmm men hvis jeg skal vælge mellem Lucca og det her lyserøde rene nye uld, til at valke blomster af... så vælger jeg altså Lucca!! Det bliver knap så groft bagefter. Men omvendt... ja så må blomsten vel også gerne have lidt fylde!

Tasken OG blomsten og det hele, ER godkendt af Miss'en :) Hun har ligget og sovet på en bid af tasken, det meste af eftermiddagen.... som startede ud lige midt i en solstribe... aaahh ;)

4 kommentarer:

Julia Zahle sagde ...

Den er flot, din blomst! Ih, jeg har set inde på Noni´s hjemmeside en taske FYLDT med blomster, jeg vil også lave en noni-kopi, en dag det er helt sikkert! Så kommer jeg og tigger en Toni-opskrft fra dig!

Unknown sagde ...

Jaa.. Flere af de lækre blomster!!
Jeg tror det vil være flot med en stor stor blomst også, som du selv er inde på!
Den blir fed Tina!

Jette sagde ...

Bare en rigtig fed taske, skriver dig på min designerliste :o)
Flotte farver...

Tina sagde ...

Julia: Taark :) Jamen jeg skal også lave flere... med blomster... MANGE blomster*Griner* de er bare dejlige at se på!! AAAII fremover hedder det TONI tasker :):)

Gitte: Hihi den bliver også stor tror jeg ;) Glæder mig til at valke den imorgen!

Jette : Taark ;) *rødmer*

Tilføj en kommentar