Filtet varme

onsdag den 1. februar 2012

Uhmm dejligt varme...

I mandags prøvede jeg at håndfilte, fra bunden. Noget jeg ikke har prøvet før. Og hold da helt kaje et arbejde. Slet ikke som Nunofiltning der jo slet ikke kræver noget af een, sådan fysisk.

Jeg tog nok 3 timer om at fordele uld, filte, ase og mase... inden jeg stod med to stk armvarmere. Der går fra albuen til hænderne. Og det er som i 3 timers KONSTANT arbejde.

Undervejs havde jeg godt nok ldit problemer med værkende hænder og arme. Men tænkte at jeg F***** nok lige skulle vise at jeg også kunne filte, uden at gi op. (Hader virkelig at fremstå som svag)

Men prisen var høj. Da jeg kom hjem, kunne jeg pludselig ikke rette min ene ringfinger ud! Den sad uhjælpeligt fast i en 90 graders vinkel fra håndfladen. Den kunne ikke selv komme på plads og heller ikke tvinges på plads. Scheisse, tænkte jeg. Og overvejede alt fra læge, til skadestue og panik!

Men efter ca ½ time til 3 kvarter, kunne jeg pludselig tvinge den på plads... og efter lidt mere tid, kunne jeg igen vrikke med den uden at hjælpe med den anden hånd.

Det mærkelige var at det sådan set ikke gjorde mere ondt end jeg altid har i mine led. Men jeg blev forkskrækket. Tilgengæld har jeg stadig værkende hænder, nu på 3. dagen. Så jeg skal altså lære at give tid og ikke gå så hårdt til den ;) Do I ever learn?! OG er der nogen af jer der kan forklare fænomenet?

Men der kom to meget varme og bløde armvarmere ud af det. Jeg overvejer stadig om jeg skal nålefilte noget mønster på dem, eller om jeg skal lade dem være grå som de er nu. De skal bruges alle de gange jeg står med mine 3/4 ærmede bluser... overvejer og lægger dem tilbage i skabet, fordi jeg altid fryser det nederste stykke arm.

Men filteprojekterne bobler i hovedet på mig!!! Jeg vil lave fuglehuse, telefoncovers, jakker, hatte osv osv osv osv............. hvis bare fingrene kunne holde bedre til det ;) Må nok hellere tage den med ro. DOG kan jeg lave jakken, da den skal Nunofiltes, så der tager vaskemaskinen over, med det hårdeste arbejde.

Sådan ser de ud, uden de er skjult af ærmer.


5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er hårdt arbejde at filte. Filtede engang en lille løber. Sådan en til at lægge ved siden af sengen. Jeg kunne ikke rette mig ud i flere dage. Manner min ryg og arme var ødelagte. Men det er så spændende så jeg tror du gør det igen ;)

Tina sagde ...

Ja er du tovlig det er hårdt ;) Men du har ret... jeg gør det igen. For bliver nøøødt til at få nogen af mine idéer og lyster ud!!

Pia sagde ...

De er rigtig fine ... pg ja, m,an må lide for skønheden, måske du endnu mere end andre.
Shopping, det er jeg vist lidt for dygtig til ... der er altid noget der hopper op i kurven når jeg går forbi.

Dorthe sagde ...

Wow de er flotte

Tina sagde ...

Pia: Tak :) Ja lide...det gjorde/gør jeg ;) Skønhed tjaaa haha.
Jeg er nærig når det kommer til tøj... samtidig med at jeg jo gerne vil se pæn ud ;)

Dorthe: Taaaak :) Mandag får de flere kulører på

Send en kommentar