Forkælelse

tirsdag den 31. januar 2012

beklager ringe fotokvalitet.... mobillosfoto

Jeg er ikke altid ret god til at forkæle migselv, med nyt tøj. Jeg ender altid i den billige afdeling pga. min nærighed og indimellem reel mangel på forkælelsesfinanser :)

Men idag, havde jeg et gavekort (julegave) som jeg ville bruge. Så jeg tog på lidt rundtur i Storcentret og fandt lidt nyt guf. Et par yderst behagelige jeans og en grå blød lækker angoratrøje.

Atter ringe fotokvalitet ... men kjolen ER rigtig sort.
Men det mest overraskende, var nok en KJOLE!!!! Jep, i læste rigtigt, en kjole. Noget jeg normalt ALDRIG går med uanset lejlighed! Mest fordi jeg altid står med følelsen af at ligne "lille Ida fra Lønneberg"!!!

Men denne kjole, der går til midt på låret og med blondemønster, fungerede faktisk på en måde, så jeg var tilfreds. Tilført en cowboyjakke, eller et fedt tørklæde.... nogen strømper jeg ikke helt kan finde ud af endnu, og mine sorte høje sko. Kan man tage nogen kulørte, strømpebukser (I en lille smule kraftig kvalitet, evt med "strikkede" bitte små snoninger) på til sådan en kjole? Jeg kommer til at få brug for noget farve til alt det sorte!

Så burde jeg være klar til min mors 60 års fødselsdag i februar.

Er der andre end mig derude, der er totalt dårlige til at forkæle sig selv med lidt tøj? Jeg føler ofte at andre køber og køber og kommer i det ene smashing sæt, efter det andet ;)

Til gengæld for jeg indimellem kreeret noget til mig selv. Igår filtede jeg nogen grå lange ærmer, til at tage på, når jeg smutter i mine 3/4 ærmede bluser. Men dem skal jeg nok vise meget snart :) De skal måske lige pyntes lidt.

4 kommentarer:

Pernille sagde ...

Mon ikke også kjolen vil fungere med et par cowboybukser under...

Lækkert med forkælelse :)

Tina sagde ...

Det havde jeg overvejet Pernile :) men synes ikke det går når længden på tunika/kjole, går længere ned en ca rumpen. I hvert fald ikke på mig :) Men jaaah forkælelse er så godt !

Anonym sagde ...

Flot kjole. Jeg ville nok vælge glatte strømpebukser, når der nu er så meget mønster i kjolen.
Måske et meget enkelt tørklæde i samme farve som strømperne til ?

Tina sagde ...

Anonym: Tak :) Ja havde da slet ikke lige tænkt i farvede strømper!! Hmmm det gør jeg da..tak! :)

Send en kommentar