Pindgris

søndag den 1. maj 2011


Se lige hvem der lige var på visit i haven :) Det sødeste lille pindsvin. Og den turde godt at jeg nussede den i panden....

Jeg synes de er så søde og dejlige. Ikke at jeg ved en masse om pindsvin, men i hvert fald er den velkommen her hos mig. Jeg skulle bare liiige ud og se hvad der raslede sådan omme bag hegnet.... og så var det bare en lille besøgende.

5 kommentarer:

Sukro sagde ...

Nåhhh - hvor er den altså bare nuser, tænk at den gav dig lov til at nusse og tage billeder, hvor er du heldig!

Tina sagde ...

Den var sååå sød ;) Den startede med at hvæse, det var derfor jeg så den. Men så snøftede den bare efter de 5 små stykker kattemad jeg gav den. Lidt sjovt :)

Miv sagde ...

De er bare så kære de små venner. Vi har desværre ikke nogle endnu. Vi havde 1 sidste år..

På Bornholm hedder det en Jûlkat! ( Jylkat) Jûl er Jul på alm rigsdansk.
Det hedder Jûlkat fordi de i gamle dage overnattede i kul/kartoffelkælderen. Og når der så blev tændt op indenfor om vinteren, så troede de små kræ, at NU var det tid til at stå op.. Men det var slet ikke forår, så dem der kunne, gav de små mad og vand indtil det blev forår. Og Kat fordi de også helst søger varmen når kulden bider.

Britta sagde ...

Sikke nogle skønne billeder! Vi har også pindsvin i haven og det er så hyggeligt når jeg kan høre dem gå og pusle derude :-)

Strikkefuglen sagde ...

Sikke en sød lille ven du havde besøg af og billederne er helt fantastiske. Vi har en hare der kommer forbi, og uden held har jeg forsøgt at få et billede af den, håber det lykkedes engang.

Send en kommentar