Gang i den!!

onsdag den 25. maj 2011

Så er der gang i den, ovre hos Nanna. De er gået i hi for stormen. De har stormvarsel (kan ikke finde ud af forskellen på stormvarsel og tornadovarsel og hvor grænsen mellem disse går).... og har derfor søgt læ under kirken.

Så det ser ud til at hun får en oplevelse ud over det sædvanlige derovre. Egentlig er jeg både nervøs og ikke nervøs. Nervøs fordi jeg lige har set hvad der skete i Missouri og ikke så nervøs fordi jeg ved de har taget deres forholdsregler og har søgt ly under kirken.

Men vildt mystisk at sidde så langt væk fra dem og vide at de er gået i ly fra en storm, man ikke selv hverken kan se, høre eller mærke. Man kan kun sidde og følge nogen røde grønne og gule blopper på et kort over staten Oklahoma.

Men krydser fingre og sender al mulig positiv energi i deres retning og håber de slipper nådigt!!! Oplevelser kan også blive FOR spændende, ikke?

I hvert fald rigeligt spændende det der skrete i Joplin Missouri.... Når man ser sådanne billeder, lukker man altså bare øjnene og håber det bedste.

Jeg bliver i hvert fald oppe lidt endnu og følger hvad der sker derovre. God aften/nat til jer derude!

EDIT: oohhh derfor...thunderstorms og tornadoer hænger vist tæt sammen:
Numerous SEVERE THUNDERSTORM WARNINGS issued in western and NW Oklahoma. Severe thunderstorms can produce tornadoes with little or no warning.Ingen kommentarer:

Send en kommentar