Smykkekursus

torsdag den 27. oktober 2011


Idag og 3 gange mere, skal jeg lære at lave smykker. Eller i hvert fald nå at suuuuge alt det til mig, som jeg kan nå :)

Lige nu er jeg startet på en ring. Først en 3 mm tyk finsølv ring, lavet fra bunden, hvis man kan sige det sådan. Save, hamre, banke, file, lodde og mattere. Dernæst viklet med lidt tynd tråd, som skal være blankt.
Så er det punkt loddet fast på den tykke ring og venter nu bare en heeeeel uge, på at jeg kan komme videre ;)

GOSH jeg er ikke go' til at vente, når jeg er igang med noget spændende!!!

Meningen er at jeg skal have loddet en masse små bobler/kugler på omkring ved de tynde ringe især. Måske også en lille indfattet sten.... nu må vi se hvordan det forløber. For idéer kommer og går og hele tiden kan jeg få øje på en ny spændende mulighed. Men med kun 4 ganges undervisning, ER der altså grænser for hvad man kan nå.

ENDNU en ting jeg godt lige ku se mig sidde og lave herhjemme :) Så til familien : Jeg ønsker mig en bunsenbrænder, et halvt kg sølv, noget art clay, noget dit og dims og tænger osv.... UHA jeg glæder mig allerede til jul! (.... hmm eller.... )

Foreløbig må jeg vist bare lige glæde mig til næste gang!


5 kommentarer:

Trine Als sagde ...

Jowjow det ser sørme godt ud allerede. Du kunne godt narre mig med at du havde gjort det en heeeel masse ;)

Tina sagde ...

Trine: åårrh tak :) Det er nu første gang jeg prøver det. Men som ganske ung drømte jeg om at blive "smykke-smed".... og jeg må sige at den drøm da lige blev pustet gevaldigt til igen idag. Så alle julegave ønsker handler idag om smykkeværkstedstilbehør! :D

Pernille sagde ...

Det lyder spændende, og hvor ser det allerede godt ud.

For mange år siden, var jeg på et ganske kort smykkekursus og kom hjem med en ring. Det varede bare alt for kort og siden har jeg desværre ikke fået gjort mere ved det :)

Kagekonen sagde ...

Der er ikke noget så godt, som nye udstyrs/værktøjskrævende hobbies :)

Jeg har også tit tænkt på at lave smykker selv, men synes ikke helt mine fingre er til det...

Anita sagde ...

Åh hvor er den smuk allerede, Tina. Jeg glæder mig vildt til at se, hvad du får kreeret med dine hænder, men det gør jeg jo altid ;-)

Vi ses i morgen og jeg GLÆDER mig!

Knus :-)

Send en kommentar