Krydret Strik !

lørdag den 29. oktober 2011For et par uger siden, blev jeg spurgt om ikke jeg ville kigge en ny strikkebog igennem. OM jeg ville… nye bøger på strikkefronten, kan bestemt godt få mig op af stolen.

Det var den søde Charlotte Kaae, der havde begået en ny lækker bog: ”Krydret strik – Skandinavisk strik møder Bollywood.” En bog jeg allerede havde haft et godt øje til. Charlottes strik er nemlig så tilpas anderledes, at det ikke kan andet end at gøre én nysgerrig - Inklusive mig!

Da jeg modtog bogen med posten, var det første der slog mig, den lækre indbinding! Jeg elsker bøger med spiralryg. En lille detalje, som jeg ikke ved hvor mange der tænker over, men jeg gør. For det er så hulens brugervenligt! Man kan slå op på den side man er i gang med, bukke ryggen helt over, og lade den ligge sådan i flere dage… helt uden at smadre bogens ryg til ukendelighed!

Siderne er også lavet af et lækkert kraftigt materiale, som man har en fornemmelse af kan tåle at blive brugt. Små praktiske ting, jeg sætter stor pris på. Mine ting skal kunne tåle, at ryge med i strikketasken.

Allerede på forsiden bliver jeg mødt af det mest fantastiske orgie af farver og strikmodeller, der får mine smilebånd til at røre på sig. Lækkert, flot strik, med en snert af Bollywood, er slet ikke helt ved siden af.
Og du finder da også snabelsko, som er super lækre og i den grad inviterer til en gang mavedans hjemme på stuegulvet! Mere Bollywood bliver det vist ikke. Og bogen indeholder både det lette og overkommelige, i form af armbånd og mindre strikkeopgaver, samt til den mere øvede, eller måske bare modige (!?), i form af nogen lækre bluser, bukser m.m.

For første gang i lang lang tid, er jeg mere end fristet til at begive mig ud i flerfarvestrik! Og dette blandt flere grunde, er:  Charlotte har formået at forene den trykte bog, med den digitale verden! Efterhånden har de fleste af os en smartphone, og den kommer til nytte her. Mange steder i bogen, kan du scanne små QR koder, som leder dig direkte videre til små ”hvordan gør du praksis, links”! I LOVE IT  (skal siges på bedste Ole Henriksen vis!) 

Hvor genialt er det lige? Mens du sidder der og tænker over hvordan pokker du bedst laver de flotte farveskift, scanner du bare en kode i bogen og vupti, viser Charlotte dig det trin for trin, i et meget behageligt tempo og med et sprog og en stemmeføring, der får dig til at lytte!

Hvis nu, du ikke har en smartphone, skal du ikke give fortabt. For diagrammer og gode råd og fif ligger også til afbenyttelse på Charlottes hjemmeside!!

Så er du ikke bange for farver, bling bling, og strik med smil i, så er denne bog ikke noget for dig. ;) Den sprudler virkelig af kulør og lyst til liv i kludene…. eller garnet om man vil !

Charlotte, TAK for en vidunderlig bog, med både nytænkning og kulør til en kedelig kold årstid! Er du blevet fristet, kan du se her, hvor bogen fåes!3 kommentarer:

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Håber hun har bogen med på Messen i Fredericia..Den er nemlig på listen over de bøger der skal med hjem på min reol og stå.;)

Charlotte Kaae sagde ...

Smiler 1000 tak for de pæne ord, og tak for besøget i dag, det var så hyggeligt.

Bettina sagde ...

Jeg er helt enig! Købte den i dag g skal også have den kigget nærmere efter i sømmene i morgen i dagslys!

Send en kommentar