Fejlkøb

onsdag den 12. oktober 2011

Mon der sidder nogen derude og lige drømmer om lidt Brombærfarvet garn, fra Rasmilla? Jeg købte jo nogen nøgler luksusgarn hos Rasmilla, men må sande at det nok er en tand for mørkt til min smag alligevel :)

Er der nogen der kunne tænke sig at købe det? Så jeg kan købe noget der mere er mig? :)


6 kommentarer:

Zgrubler sagde ...

Jeg er da godt nok heeeelt skudt i farven - men jeg ved ikke lige hvor meget jeg er til uld. Jeg kan på den ene side godt li uld - som i : vil rrigtig gerne kunne li' uld - men jeg synes det kradser :(
Kender ikke denne blanding, med silke? Hvordan er den, sådan kradsemæssigt? :)

Tina sagde ...

Jeg er heller ikke ret god til uld :) jeg synes også at alt kradser. Det her kradser også lidt...men ikke så slemt som så meget andet. Jeg kan lige klare at bruge det om halsen. Og jep, jeg går og kradser migselv, men vil nok beskrive det som i den bedre ende..... for os uldsarte ;)

Sanne B. sagde ...

Hej Tina,
Vi kan sagtens finde ud af at bytte det til noget andet...,,
kh
Sanne
Rasmila

Tina sagde ...

Hvis du gerne vil det Sanne, så tror jeg "Ribs" passer bedre til mit tøj :) :) Bare de 6 nøgler. FOr så gemmer jeg det ene til "restekassen" så jeg på sigt, forhåbentlig har "rester" nok til et hæklet tørklæde med mange farver ;)

Sanne B. sagde ...

Selvfølgelig vil jeg det :-)
Blot skal du selv betale porto frem og tilbage.
Hvis du taster de nye nøgler ind i webshoppen, trækker jeg de gamle fra og sender pakken når brombærrene er kommet retur.
Kh
Sanne

Tina sagde ...

Jeg hopper ind i webshoppen lige om lidt :) Kan også være jeg beholder garnet, bare til et andet projekt så. Det er jo ikke fordi det ikke er flot :) Jeg har bare brug for noget lidt mere lyst, der går godt med en grøn frakke. :)

Send en kommentar