Solskin og pindis

fredag den 4. juni 2010

Mmmmmhh.... Solskin og varme...... Det bliver bare ikke ret meget bedre :) Nanna og jeg smækkede benene op og slappede af, lige dér midt i solen, i de faaarlige timer!!! Med saft i lange baner og hhv. en bog og noget hæklearbejde! :)

Jeg skriver, i de faaarlige timer, fordi det var lige der omkring middagstimerne, hvor der er MEGA ualmindeligt voldsomt farligt at være udendørs ;) Jeg skriver med lidt sarkasme fordi jeg idag læser i et dagblad, at man gætter på, at rigtigt mange får sukkersyge idag (især de unge), pga de hysteriske "anti-sol-kampagner"..... så de nu formoder (de er ikke sikre), at det kan skyldes manglende D-vitamin og måske også for sterile miljø!

Vi har tit diskuteret at alt er så super sterilt efterhånden at modstandskraften ikke har noget at arbejde for mere. Og alt er efterhånden farligt, både for krop og sjæl.

Så vi har syndet idag... big time.... Vi har siddet midt i solen, i de allerfarligste timer. Vi har spist pindis, fyldt med E-numre. Og oven i købet spist pølser med brød og rå løg.... med fingrene. GOD dag... det har det været :)

Som du kan se på billedet, hækler jeg stadig med pull tabs. Jeg har nu 7-8 punge på lager og jeg arbejder nu på en stor taske. Altså sådan en skuldertaske af mellemstørrelsen, hvor man kan have lidt af alt sit habengut med :) Nu må vi se hvordan den spænder an.7 kommentarer:

Pernille sagde ...

Det bliver spændende at se.. er det så også noget med facon og sider og bund?

I øvrigt hørte jeg med et halvt øre (hvordan man så lige gør det) mens jeg var på arbejde at mange af dem, der i dag får hudkræft har brugt solcreme... men regnet med at solcremen er en sikkerhed, der betyder de ikke længere behøver bruge sund fornuft, og kan blive i solen syv gange længere end uden...

Hvornår forsvandt fornuften?

Tina sagde ...

Jeps sider og bund og lang skulderrem :) Håber den blir go!

Det skulle ikke undre mig... for hvorfor har vi ellers flere tilfælde af kræft end nogen sinde? Folk tænker sig ikke om når de tror de er beskyttet. ALT er skidt i for store doser :) Så frem med den almindelige sunde fornuft.
Heldigvis skal min krop nok sige til :) Og som min læge siger: Der er intet forgjort i at tage sol (naturlig eller kunstig) MEN med måde... man skal ikke blive skoldet...Og man skal ikke gøre det hver/hveranden dag :)

ThinkingSpace sagde ...

Åhh, hvor er jeg glad for, at jeg lige snublede over din blog. Du tager meget inspirerende og smukke fotos, jeg vender helt sikkert tilbage igen. :-)

Tak for en god oplevelse en almindelig lørdag morgen, og jeg glæder mig til at følge hækleriet på billedet. Det ser spændende ud!

Tina sagde ...

Thinking Space: Tusind tak for rosen :) Jeg lover at poste fremgangen på den hæklede taske! :)

Dortheivalo sagde ...

jeg så i vores lokale brugs-tings-gave kiosk en pung af pul tabs og tænkte straks på dig.. faktisk fortalte jeg min datter om dig og sagde, at sådan nogen laver en hvis blog jeg følger.. jeg følte mig ret så vigtig at "kende" dig lige pludselig.. lånte fjer.. Sælger du forøvrigt dine punge?

Tina sagde ...

Dorthe: Haha jeg kender det der med at "kende" bloggere og sige det til andre. :) Hvis jeg hører noget om Grønland, fortæller jeg også strax om dig og dine smukke fotos! Det er en stor drøm for både Nanna og jeg, at se Grønland en dag!
Jeps jeg sælger mine punge :) jeg har to størrelser og så snart jeg får puttet foer i, så kommer der fotos på bloggen her.

Dortheivalo sagde ...

jeg skal vist lige holde øje, for jeg vil da utroligt gerne eje sådan en sjov pung..gider også godt eje de der punge/tasker der er vævet/flettet af gammel emballage, men jeg synes godt nok de er lidt pebrede i prisen (200 for en lillebitteminimikroskopisk pung, hvor der lige akkurat kan ligge en tandstik) :-)

Send en kommentar