Danish Air Show 2010

mandag den 7. juni 2010

Idag var der flyshow på Flyvestation Skrydstrup. Mange af jer har nok set det i medierne.... pga. den voldsomme pres på vejene dernede ;) Personligt slap vi for kø, indtil vi praktisk talt holdt på Flyvestation Skrydstrups område. Så vi klager ikke!! Vi tog ganske enkelt de små veje derned og bagvejen ind til stedet.

Gåsehuden startede allerede så snart vi parkerede... lyden af helikoptere fangede os lynhurtigt :)

De var der, i alle afskygninger, fra bitte små myggeagtige, til de helt store Amerikanske helikoptere! Ufatteligt hvad de kan!

Personligt er jeg fuldstændig vild med vores egne F16, men også med Harrier'en !! :) Alene lyden er lige til at smile bredt over!! Lyden er bare så brølende og voldsom og kan mærkes i både jorden og i brystkassen. Lyden er helt sin egen og jeg bliver helt overstadig og fjollet af at stå der og se dem fyre efterbrænder af hen langs med publikum :) Mange åååh og woow undslipper mange munde!

Ufatteligt er det, at så mange tons stål, er så manøvredygtige og hurtige. Og endnu mere forbløffende er det, så kort plads de har brug for, til at lette og lande på!

Især Harrier bruger kun ganske lidt plads til en rullende start. Den kan dog også lette og lande lodret. Og den fik alle til at blive HELT stille og måbende, da den nærmest flød sidelæns, med næsen rettet mod publikum, helt rolig og uden meget tøven. Kun for at svæve helt roligt på ET sted og så dreje flyet 360grader rundt, stadig kun svævende på samme sted.
For så lige at gøre så vi mistede mælet helt, bakkede han laaaangsomt hen langs alle publikummer. WOW siger jeg bare!!!

Harrier ses på foto her over og nedenunder :) Den syner ikke voldsomt spændende.... siger hende der er helt skudt i F16's udseende. Men hold FAST den er manøvredygtig. Og hvem kan ud fra det gætte at flyet er gammelt ?!


På foto herover, ses Harrier'en svæve HELT stille over samme punkt, i et inferno af skrigende jetmotor!!!

Gåsehud, siger jeg bare ;)

Herover ses et af mine yndlingsfotos fra idag. Jeg var ret vild med deres combat fights, hvor de skød flares af og simulerede kamp, for alle pengene. Ufatteligt så stor kontrol der skal til !


Jeg tror jeg har skudt små 450 fotos idag, så jeg ved snart ikke hvad jeg skal vise jer, og hvad ikke. Men der ligger flere i min Flickr mappe.

Så klik dig ind og tag et kig :) Så vil jeg smide mig under dynerne. Meget velfortjent efter en lang dag, i godt selskab med en veninde, med høj sol og mindre solskoldninger. Trætte ben og øm ryg. En masse indtryk rigere og ENORMT sorte tæer!!! ;)

5 kommentarer:

mette b sagde ...

Holdafest nogle flotte billeder. Manden min var også afsted og var mættet af indtryk, da han kom hjem. Jeg skal vist lige vise billederne til ham :)

Klem

Britta sagde ...

Da jeg læste at der var flyshow VIDSTE jeg bare at du var afsted ;-)
Og hold op nogle fede billeder du har taget (as always). Jeg må vist have lokket Jensen med næste gang (og så skal vi vist følges med dig der kender bagvejene ;-))

Tina sagde ...

Mette: Tusind tak :) UHA det var et flot show. Gætter på manden din var ganske tilfreds også? Måske pånær trafikken.

Britta: Hehe sådan er det jo ;) Næste gang er der nord på... Aalborg... LANGT væk altså :D

Dortheivalo sagde ...

Nøøøøj, nogle flotte billeder! Hold da helt fest! Jeg hørte/så godt i TV avisen, at der havde været opvisning.

Tina sagde ...

Dorthe: Tusind tak :) Det var en stor oplevelse! Jeg har godt nok været til det flere gange, da min bror arbejder på flyvestationen. Og har også været der til mindre familie arrangementer mm. Men jeg er faldet godt og grundigt for alt med vinger dernede ;)

Send en kommentar