Scjiiken fescht vi har haft, nu i nat...

onsdag den 2. juni 2010

Åååh ja åååh ja ååhhh :) Ligner den ikke en der sang sådan i nat, efter en vild fest? ;) Det er i hvert fald en rigtigt dårlig hårdag!!!!

AJ solsortemor har slået sig ned i mine forældres garage. STEGENDE hedt er der oppe under taget, så unger og mor, hænger halvvejs ud over alle kanter og prøver at få lidt luft.  Så vi har overvejet at stille en ventilator derud... men frygtede at være skyld i lungebetændelse og andet ;)

Fem små kræ ligger der i reden... tæt pakket sammen og gisper pga. varmen idag. Og Solsortemor er fuldstændig ligeglad med at vi kigger derop og knipser et par fotos. Hun flytter sig ikke engang, men kigger bare på os.

Nu skal i ikke tro at vi hænger i reden hele tiden, for det gør vi slet ikke. :)

De får det fred de skal ha, så de kan vokse sig store. Vi er dog lidt spændte nu når de skal ud af reden. For hvis ikke der er nogen hjemme, kan de ikke komme ud af garagen. Den har solsortemor ikke gennemtænkt ret godt. For hun flyver bare ud af et hul oppe ved taget... men der går en rum tid endnu før ungerne kan det jo :)

Men vi holder skarpt øje, så døren kan blive åbnet for de små kræ!


4 kommentarer:

Frostnegeren sagde ...

Hvor er de dog søde og kære på en meget - øhm - anderledes måde. :o) Jeg syntes altid det er livsbekræftende at se de små dyreunger.
Tak for at få mig til at smile på den sene time.

Anita sagde ...

Jeg siger dig; jeg har lige rågrinet, så vandet løb :-D

Det billede ligner grangiveligt en dagen derpå for fugleunger. Måske har den forreste unge endda, i sin brandert, leget lidt for meget med en flaske Veet, for pjusket/tottet ser den altså ud :-D

Heidi sagde ...

Ja, der er ikke noget mere ucharmerende end solsorteunger. Specielt ikke når katten kommer slæbende hjem med en slatten én af slagsen. ADR!

Tina sagde ...

Frostneger: Hihi dejligt jeg ku det da :)
Jeg er totalt facineret af de små, ikke særligt kønne, skabninger.

Anita: FEDT :) skønt at få rørt lattermullerne!!! Haha ja noget er gået galt med frisuren :D

Heidi: Nej kønne er de ikke... og vældig bredflabet ;)
AJ vores gamle kat slæbte en levende solsort ind engnagn, kan jeg huske. Royalistisk svineri, siger jeg bare :D

Send en kommentar