fredag den 11. juni 2010

foto lånt fra tv2
Er du klar!!??? Det er lige om lidt !!!

Jeg er super meget klar :) Le Mans er igang dernede i Frankrigs varme. Vi har atter i år en del dansk kørere dernede og jeg holder med dem allesammen!

Dog skal det siges at Tom, er den første jeg fulgte dernede. Og indtil videre, tegner det til en hård kamp for ham i år. Det viser sig at Peugeot'erne er overraskende hurtige. Så Tom, Dindo og Allan skal virkelig sparke godt og grundigt til deres nyudviklede Audi R15 TDi !!! De har før bevist at udholdenhed og hårfin taktik, er mindst lige så vigtig eller vigtigere, end fart :)

Så indtil andet er bevist, så tror jeg på dem!! GO Tom GO !!!

Aller helst gad jeg sindssygt gerne stå dernede og heppe på dem, helt personligt. Det har jeg ikke prøvet siden i 2006, hvor de desværre ikke vandt, men kæmpede en brav og flot kamp. Samme år tegnede jeg det meste af grafikken til Tom's merchandise. En oplevelse der var vildt spændende. Og det er stadig tæske sjovt at se folk rende rundt i tøj med "mine streger" på!!!

Men Tom er ikke den eneste dernede. Vi har jo også vores kære Jan Magnussen!! Dog i en anden klasse end normalt.... desværre, for jeg kommer til at savne lyden af de gamle Corvetter. Jeg kan stadig MÆRKE Corvetterne køre forbi, dengang i 2006.... de kan noget ingen andre biler dernede kunne. Jan og gutterne får også kamp til stregen i år, af Ferrari'erne :) PUHA der kommer sved på panden i denne weekend.

I alt har vi 6 Danskere til start i år :) Så der skal holdes øje med dem alle:
DanskereRacerbil#KlasseMedkørere
Tom KristensenAudi R15+ TDI7LMP1Rinaldo ´Dindo´ Capello
Allan McNish
Juan BaraziLola Aston Martin009LMP1Darren Turner
Sam Hancock
Christian BakkerudAudi R1015LMP1Oliver Jarvis
Christijian Albers
Christoffer NygaardAston Martin DBR952GT1Thomas Enge
Peter Kox
Jan MagnussenCorvette C6 ZR163GT2Johnny O´Connell
Antonio Garcia
Allan SimonsenFerrari F430 GT89GT2Dominik Farnbacher
Leh Keen

 


Og hvis man skeler lidt til vejret, ser det ud til fortrinsvis sol... men også lidt vand om lørdagen. UHA spænding spænding :)
Hvor mange af mine læsere kigger egentlig med? :)15 kommentarer:

Kagekonen sagde ...

Lidt Le Mans skal jeg se... men holder ikke til alle 24-timer.

Tina sagde ...

uhhhh jeg plejer at se det hele... næsten. Jeg plejer lige at falde i søvn henad ved 3-4 om natten og vågner igen kl 7-8 stykker og panikker over at jeg ikke så det hele ;)

Mette G. sagde ...

Jeg er også så klar - og søndag fortsætter jeg så med Formel 1 fra Canada :-) Har ikke været til Le Mans - til gengæld har jeg været til Formel 1 på Anderstorp dengang det var Ayrton Senna, Niki Lauda, Ronnie Peterson osv., der kørte. Så fedt! Det er meget længe siden og jeg var meget ung ;-)

Tina sagde ...

NØØRRRJ fik lige gåsehud Mette :) For dælen hvor gad jeg godt have været på banerne dengang Ayrton Senna kørte... især ham!!!! :)
Men Også Niki Lauda og Rinnie Peterson. Jamen altså!!!!
Jeg har til gode at se formel1 live.... men det kan nåes endnu ;) Savner dog Ferrari dominansen!

Men har et problem... kan ikke både se Le Mans og F1 !!!!

Mette G. sagde ...

Det var rigtigt, rigtigt fedt. Vi var inde til det hele - træning, tidskørsel og løb :-) OG jo, Formel 1 er først kl. 16.00 på søndag ;-)

Tina sagde ...

JAAAHHH så skal jeg se det hele :D Det havde jeg glemt ;)Jeg havde kl 14 i hovedet.

Mette G. sagde ...

Det er godt, at det er i Canada denne weekend. Tidtagning er et problem, men så må man vel zappe rigtigt hurtigt ind i mellem!?!

Godnat fra Mette, som jo skal være frisk i morgen ;-)

Pernille sagde ...

Jeg er nok i virkeligheden temmelig ligeglad, men min kæreste gider.. så mon ikke der bliver tændt, når arbejdsdagen er slut og han kommer hjem...

Berit sagde ...

Jeps jeg kigger med. Gemalen skal arbejde, så jeg må være opdateret. Var selv heldig for et par uger siden at prøve en tur i en rigtig hurtig bil. Og så kan man jo strikke til... ;-) God lørdag.

Deborah sagde ...

Udi hestekræfterne, tager jeg nu de rigtige først. Er på vej på Galopbanen nu.

Men jeg kunne sagtens finde på at se lidt Le Mans også, men det bliver senere så. God fornøjelse og weekend.

Bebiane sagde ...

Lige en hilsen fra græsenken, hvis mand er nede og heppe på Tom Kristensen for 8 eller 9 gang....jeg har ikke tal på det længere. Det er årets tur for min mand og det er så dejligt, at få ham hjem igen, ladet op med dejlige oplevelser.

Tina sagde ...

Mette: er du frisk???!!! :) Uh en start... Stakkels Nigel Mansell!!!

Pernille: det er sååå spændende ;);) Sig lige WROOM til din mand fra mig.

Berit: godt race til din mand og god dag til dig ;)

Deborah: god weekend :)

Bebiane: Ooohhh heldige mand!!! Jeg har kun været der den ene gang men håber på at jeg kan komme derned næste år ;) Nanna og jeg går med denne drøm:

Jeg smutter til Le Mans og hygger mig der.... så mødes vi i Paris og fortsætter en uge der ;) Lyder det ikke fedt??

Mette G. sagde ...

Jep, jeg er godt i gang med hyggetøj, strikketøj, kaffe osv. :-) Trist for alle de 3 x Mansell. Forhåbentligt ikke noget alvorligt. Må have blikket tilbage på skærmen ;-)

Mette G. sagde ...

Og så var jeg lige et hurtigt smurt omkring Formel 1 og tror (!) at jeg hørte, at der er optakt fra kl. 17.00 og start kl. 18.00 i morgen!

Tina sagde ...

Mette: jeg har også hæklet pull tabs taske, men er løbet tør for mit garn :(
Ja rigtigt surt for Mansell's .... jeg kunne godt have undt dem at gennemføre sammen :)

Super mht. formel1, så kan jeg nå det hele ;)

Send en kommentar