24 timer's spænding

søndag den 13. juni 2010

Så endte dette års Le Mans!!  Og SIKKE et løb, vil jeg bare lige sige!!! :) ALT blev vendt på hovedet....

For nogen af de Danske kørere blev det bedre end for andre. For Tom , som jeg jo følger mest, sammen med Jan, gik det bedre end jeg turde håbe på igår. Jeg har hele tiden sagt at farten ikke er alt og jeg var rimeligt fortrøstningsfuld, da løbet startede igår.

Men da Tom måtte en tur i gruset pga. en lettere træls BMW, begyndte jeg at frygte! Men håbede trods alt stadig. Og ganske rigtigt.... en efter en, ganske langsomt, faldt Peugeot bilerne fra hinanden..... nogen gik i stykker, andre brød nærmest i brand. Og i samme takt kunne man se desperationen vokse hos Peugeot folkene, den del var så ikke særlig rar. For de kæmper jo alle.

Men Tom endte på en flot 3.plads... flankeret af AUDI OG AUDI!!!! :) Det så skisme godt ud på sejrsskamlen!!!

Som i kan se på skemaet herunder, gik det jo lidt forskelligt for vores seks "Danske" biler. Jan Magnussen røg ud med motorproblemer, sammen med deres søsterbil.

Det samme gjalt Christian Bakkerud i deres AUDI. Og Juan Barazi's Lola døde kun en time før mål.

Tilgengæld klarede debutanten Christoffer Nygaard sig ganske godt. Endte som nr 3 på podiet... godt nok ud af 3 i sin klasse! Men hvor sejt er det lige i sit debutløb at klare sig igennem og få lov at køre bilen over stregen :)

Og Allan Simonsen blev no 2 i sin klasse. En flot andenplads til en kører som har været med en del gange nu. Ham må vi heller ikke glemme.
Danskere
Racerbil
#
Klasse
Medkørere
Placering
Tom Kristensen
Audi R15+ TDI
7
LMP1
Rinaldo ´Dindo´ Capello
Allan McNish
3 (klasse 3)
Juan Barazi
Lola Aston Martin
009
LMP1
Darren Turner
Sam Hancock
udgået
Christian Bakkerud
Audi R10
15
LMP1
Oliver Jarvis
Christijian Albers
udgået
Christoffer Nygaard
Aston Martin DBR9
52
GT1
Thomas Enge
Peter Kox
22 (klasse 3)
Jan Magnussen
Corvette C6 ZR1
63
GT2
Johnny O´Connell
Antonio Garcia
udgået
Allan Simonsen
Ferrari F430 GT
89
GT2
Dominik Farnbacher
Leh Keen
12 (klasse 2)

Efter at have siddet i stort set alle 24 timer og set løb, er jeg nu ganske træt. Jeg har sovet et sted mellem 3 og 4 timer og har i den tid været vågen flere gange, fordi en speaker vækkede mig med NØJ og ÅH! ;)

Men SIKKE et løb..... jeg tror NOK lige jeg skal have sparet sammen til den billet næste år! :) ja,,,, det skal jeg altså!

6 kommentarer:

Bebiane sagde ...

Ja det blev meget spændende, helt fantastisk at det endte med 3 x Audi...flot...flot.

Tina sagde ...

Jaaah det var så flot :) jeg ku godt se det hele igen igen.... det var spændende i år... også i år!

Mette G. sagde ...

Helt vildt spændende. Man kan altså bare ikke lade være med at ærgre sig en lille bitte smule over den tur i gruset + jeg var lige ved at få det sidste af (den noget sene) aftensmad galt i halsen, da det skete!

Tina sagde ...

Haha ja Mette jeg spjættede også og bandede stygt :) ØV det var bare så ærgerligt... det er tit de små marginer der gør hele forskellen. Selvfølgelig er jeg ikke tilfreds med en 3.plads og det er Tom heller ikke :) Men hellere der end bagved 3 x peugeot!! ;)

Mette G. sagde ...

Så afgjort ;-) Jeg kan ikke lade være med at smågrine over alt det, der blev skrevet om reklameværdien ved at have alle de biler forrest ved starten af Le Mans. Jeg vil da tro, at reklameværdien er gået fløjten for dem. Til gengæld må den da være enorm for Audi :-) Næste år......

Tina sagde ...

haha ja der var ikke ret meget reklameværdi et som Peugeot kunne bevise :) ud over farten som helt sikkert var høj. Holdbarheden var så knap så godt lige :)

Men ja... Audi fik lidt selvsikkerhed tilbage, det var dejligt :) Je ghåber at stå på banen næste år.... og så vil jeg da HELT sikkert gerne se Tom på øverste plads på skamlen ;)

Send en kommentar