Et smut til Skamling

lørdag den 5. juni 2010

Efter vores besøg på Koldinghus, var der stadig lidt af dagen tilbage, som kunne udnyttes til noget udendørs, grundet det gode vejr.

Den chance lod vi ikke os gå forbi.... Så vi så snittet til at tage en lille tur til Skamlingsbanke.

Der er simpelthen bare så flot. Også ikke mindre flot en dag som idag, med højt til himlen og knald på farverne :) Jeg har ikke travlt med at finde tilbage til bilen, sådan en dag.

Hvis man kigger godt efter, i skovsøerne, er de lige nu smækfyldt med små fede haletudser. Der varer vist ikke længe før der vokser ben frem her og der, hva? :)

Se bare... et tag af lysegrønt løv, med små huller til den smukkeste blå himmel. Hvis ikke man bliver glad og let om hjertet, mens man går en tur her,..... så er der noget galt :)

Selv nede i bunden er håbet lysegrønt. Og alle steder ser man nyt liv. Små træer der kæmper sig vej op igennem et tykt lag løv fra efteråret. Bregner der grådigt breder sig ud over skovbunden. Skovmærker der sender sin let genkendelige duft ud i alle kroge.
Jeg drømmer altså om et lille hus, plantet der lige midt i det grønne :)

Og indsæt så lyden af en pickup der brutalt ridses hen over rillerne i en gammel gramofonplade...... og så stilhed. Idyllen fik en lille revne, dernede ved bækken, lidt oppe på bredden.... der lå en rød kjole og nogen leopardfarvede små ballerinasko! Forladt og vådt.... Hvad mon der er sket? Besluttede hun at dyppe fødderne og lade sine ting ligge, da hun endte for langt oppe ad bækken? Eller det der er værre? Man kan hurtigt få en hel lille krimi til at køre på "øverste etage".... selvom sandheden nok er langt mere tilforladelig.


Så føles det altså godt at træde ud i skovkanten igen, til dette syn. Det rene postkort idyl. Lågen der leder ind til fårene... grønne enge og skovbryn der lyser grønt :) Aaahhh sikke en god følelse der kunne indfinde sig igen.

Men så er dagen også ved at ende og vi skal hjem. Nanna skal til fødselsdag og jeg skal hjem og putte mit korpus i en blød sofa, med en god film :) Eller måske skal aftenen bruges til at kigge alle magasinerne igennem, som jeg fik med ude fra Koldinghus ?!


5 kommentarer:

Pernille sagde ...

Fantastisk vejr og fantastiske billeder... jeg kan specielt godt lide haletudserne :)

Tina sagde ...

Ja det var så skønt derude idag :) Og haletudserne var bare så søde!!

mette b sagde ...

Jeg har lige fundet ind til dig via Pernille. Sikke en dejlig blog og flotte fotos. Jeg kommer igen :)

Klem fra
mette

ThinkingSpace sagde ...

Åhh, mit krimi-gen blev da også lige aktiveret med billedet af kjole og ballerinaer. Jeg håber, at det bare er en glemsom, sommerkåd pige, der lod noget af garderoben ligge, da hun tog derfra.

Tina sagde ...

Mette: Hej og velkommen til :) Og tak for rosen!!

Thinking Space: Ja man kan slet ikke undgå at tænke grumme historier!!!! Virker mystisk!

Send en kommentar