Neeeeeejjjj ...

fredag den 8. august 2008

Andrea Pininfarina, som har designet nogen af Ferrari's allersmukkeste modeller er død, kun 51 år gammel !!! Hvor er det, i mine øjne, et stort tab af en utrolig dygtig mand, der i den grad havde øje for smukke former og detaljer!

Han har virkelig været manden der har gjort sætningen, "Made in Italy", til en meget kendt frase, hvis du spørger mig ;)

Han har designet biler som:

Ferrari 250 GTE
Ferrari 410 Superamerica
Ferrari 275 GTB
Dino 206 GT
Ferrari 330 GTC
Ferrari Daytona
Ferrari 365 GT4 BB
Ferrari 308 GTB
Ferrari Testarossa
Ferrari 288 GTO
Ferrari 328 GTB
Ferrari P4/5 , som ses på billedet øverst. Jim Glickenhaus, en mand jeg kender, der har fået Pininfarina, til at redesigne en Ferrari Enzo for ham... til den smukke bil du ser øverst. Hvis du er interesseret, kan du læse en laaang historie om bilen her! Jeg var nede og se afsløringen af denne smukke bil, i Paris! En mega stor oplevelse... hvor jeg fik hilst på Jim Glickenhaus ansigt til ansigt, istedet for online. Jeg fik også hilst på en håndfuld Pininfarina folk.... sikken en dag.

Dette var bare for at nævne nogen af dem JEG rigtig godt kan lide!! Prøv at lure nogen af dem og se om ikke du føler som jeg.

En æra hos Ferrari er helt sikkert slut....

4 kommentarer:

Rimkogeren sagde ...

Jeg bytter gerne lige over. Smuk, smuk. Som en af hovedpersonerne i dagens (10/8) rimeri har jeg Porschen. Kig ind og læs!

Kari sagde ...

Han har mange Ferrarier på sit CV, men også Hyundai Matrix er tegnet af hans hånd. Ikke nær så spændende en bil som Ferrari, men vi har en :o)

Kagekonen sagde ...

Verden har mistet en stor designer og som du skriver så er det nok slut på en æra hos Farrari. Jeg synes det er lidt trist...

Tina sagde ...

Hej Bo :) Hihi enig.. ud med Irene, ind med bilen!

Kari: Ja det har han godt nok :) Jeg har desværre slet ikke bil mere, så jeg kan ikke prale af det samme ;)

Kagekonen: Ja det er godt nok en skam. Både for bilverdenen, men så sandelig også for hans stakkels familie.

Send en kommentar