Andet forsøg - bedre

mandag den 4. august 2008

Dette andet forsøg ligner mere, synes jeg :) En større nål gjorde meget ved sagerne. Og jeg besluttede mig til at følge det skrevne frem for tegningen.

Jeg synes bare stadig sammenføjningerne ser lidt underlige ud. Men måske det er garnet. Måske man bare ikke skal kigge sådan på det ;)

Men ih guder hvor jeg godt kan mærke at jeg har vænnet mig til Clover hæklenålene... jeg kan bare slet ikke sidde med den blå sag dér!!!

5 kommentarer:

kludemutter sagde ...

Det ser fint ud nu. Savner også en Clover hæklenål i den rigtige størrelse. Du kan få lidt noro garn hos lund+lund, ellers skal du no på nette og kikke.

Anonym sagde ...

Så fik du min mail? :)

Godt at se du er kommet igang..
Tror måske garnet er for blødt..?

Mvh Laila

Helle Koed sagde ...

Åh så den godt hos Liselotte, og har "dømt" den til at være denne sensommers HIT no. 1. :D Den er så smik, og er sikker på at med dine evner, skal resultat nok blive godt.
Jeg er en langsom hækler og strikker, så jeg har stadig et par projekter jeg skal have færdig inden jeg kaster mig over en "Anne"! :)

tankerogspin sagde ...

Det ser da fint ud, jeg har ikke mod på den engelske hækle opskrift endnu, jeg sidder lige nu med en engelsk opskrift på den så velkendte Cobblestone, det er rigeligt for mig ;-))

Tina sagde ...

Yt : Jeg er godt nok blevet mere afhængig af Clover end jeg regnede med ;) Okay... jeg skal se mig lidt omrking. Jeg kan godt finde noget på www... men vil helst gerne se farverne i virkeligheden :)

Laila: Jaaah jeg har også skrevet til dig :) nu skrev jeg så lige igen ;) Tak!

Helle: Jaah er godt nok blevet et voldsomt hit derude :D JEg faldt for den i efteråret... men fattede ikke rigtigt at finde opskriften.
Det går nok Helle... jeg tror dne hitter i laaaang tid endnu ;) Den er tidsløs....

Tankerogspin: Jeg har det heller ikke spor let med engelske opskrifter :) Og slet ikke hækleopskrifter. Men den her er faktisk uhyggelig nem. Kan du efter diagram???

Send en kommentar