SÅ kan det fa.... være nok - Part 2.

torsdag den 19. juli 2007

Mange af jer husker nok sidste post om sagen om min bærbare, der er til reparation!!

Det er noget værre hø! I forgårs ringer chefen fra det sted hvor jeg har købt min pc og fortæller at de jo har fået "et fornuftigt brev" fra mig! Altså brevet om at jeg har snakket med forbrugerstyrelsen, og at jeg giver dem 8 dage til at få min pc repareret eller give mig pengene tilbage.

Han forklarer i telefonen at Fujitsu Siemens har skiftet : Motherboard, CPU, touchpad og diverse andre ting inden i min bærbare, og at skidtet stadig ikke kører. Så at vi nok må finde en anden løsning der hedder at jeg kan vælge frit på alle hylder, da det er hvad Fujitsu Siemens siger.

SÅ jeg tænker eeendelig!!! Han lover så at hans salgschef ringer inden for en time for at finde en pc løsning jeg kan bruge.
Manden ringer da også og han lover at sende mig lidt forskellige tilbud, som han udtrykker det!!
Et par timer senere kommer en e-mail med ET tilbud, på en maskine der koster under det halve af hvad min kostede for 1 år og 4 måneder siden! Den kan også mindre og har en mindre HD.

SÅ farer jeg igen i flint og forklarer at jeg IKKE vil nøjes med mindre pc eller halvdelen af den sum jeg har købt for!! Og manden nægter at jeg har krav på at få mine penge retur. Da han mener at min pc jo taber i værdi med tiden. Men jeg er ret sikker på at forbrugerstyrelsen sagde at jeg kunne "ophæve købet", hvilket i min verden vil sige at jeg skal have ALLE mine penge retur!!

Desværre holder forbrugerstyrelsen sommerferie.... så jeg føler mig fortabt.

SÅ enden af det hele bliver at jeg får en bærbar magen til min gamle (selvom jeg jo frygter at det samme sker igen). Og en tillægsforsikring i 3 år, gratis.

Hvem vandt?? Jeg er ikke helt sikker på at jeg føler at jeg gjorde..... *suk*

UPDATE: Jeg er lige blevet ringet op af deres Salgschef.... SÅ heldig skulle jeg alligevel heller ikke være!! Nu kan de ikke få en pc hjem magen til min!! De kan heller ikke finde een der er lige så kraftig og med lignende specifikationer. Så spørger de om jeg ikke kan leve med at gå fra 17" til 15" og fra 200GB HD til 60 GB HD og så en xtern HD oveni, og en xtern skærm??? AAARGGGHHH!!!! Tror de jeg har kontor på størrelse med en fodboldbane?

Nu kommer der snart NAVN på det firma. Nu bør jeg måske kontakte Ekstrabladet!?

10 kommentarer:

Maria sagde ...

Øv! Jeg kan godt forstå at du synes det bare er for meget!
Forresten de der bølgetæpper: Findes der en opskrift/guideline et sted?

Tina sagde ...

Hej Maria: Ja det ER bare for meget! Man bliver træt, frustreret og opgivende :( Jeg føler mig snydt, jeg føler de nu sidder og griner af mig....

Ja opskrift på tæpperne har jeg selv fundet her ;)
http://www.slagtenhelligko.dk/?p=5386

Pia sagde ...

Hej Tina

Sikke da noget p**...

Kan du ikke bare vente til forbrugerstyrelsen har åbent igen..? Det vill ejg gøre, for det der er godt gået laaaaangt over stregen..


Knus Pia

Tina sagde ...

Hej Pia, Jo det kunne jeg vel. Men omvendt så MAANGLER Jeg den pc. Jeg har grafik opgaver liggende der skal laves. Og jeg har allerede været pcløs i over 3 måneder. Nanna pc kan ikke trække alt den grafik.

Og forbrugerstyrelsen holder ferie de næste 3 uger!!! Det er lang tid... plus den tid sagen så vil tage...

Så den lov vi skulle være beskyttet af... den synes jeg er så sej og langtrukken, at jeg snart ikke rigtigt ved....

Sorry idag er jeg i totalt skodhumør. Jeg hyler af og til i ren frustration og synes det er noget BÆ !!

Britta sagde ...

Hey - jag kan skrive kommentar igen! Trykkede bare F5 :-)

Op med humøret - sandsynligheden for at du får endnu en skod pc er minimal! Og du var jo glad for den indtil for 3 måneder siden... ;-)

Knus Britta

Frida sagde ...

Hej Tina
Håber at det går bedre denne gang. Det er også dejligt at du har fået en ny pc istedet for at den gamle blev repareret utallige gange ;)

Anonym sagde ...

Ja Tina jeg ville gå til Ekstra Bladet. Det er godt nok en dårlig behandling du der har fået.
KH Lise

Deborah sagde ...

Du har krav på at få dine penge retur ELLER at få en tilsvarende maskine, og det er jo ligesom ikke det, de har tilbudt!! Kan godt forstå, du er "hys" - Du skal under ingen omstændigheder lade dig nøje!!!! Ekstrabladet lyder lige i den her sammenhæng som en RIGTIG god ide!!!

Merete sagde ...

Hej Tina

Har I ikke en gratis advokat rådgivning i den by hvor du bor?
Så kunne du prøve at spørge, dem om du ikke skal have alle pengene tilbage. Du kunne evt. prøve at finde købeloven på nettet, og læse og returret. Så kan du stikke den rigtige § op i næsen på den butik det handler om.

Merete, Ramløse

Tina sagde ...

ALT har bare ferie :)
Ret og Råd har ferie
Forbrugerstyrelsen har ferie
MANGE advokater har ferie!

Men jeg fik fat i EN der gik på ferie idag, men som kunne oplyse at JEG havde ret til at få alle penge eller et prdukt der svarede til i SUM !!!!

Send en kommentar