Det skrider fremad med tæppe no. 3

mandag den 23. juli 2007

Nanna's tæppe vokser sig langsomt op mod enden af sengen :) Det går ikke så hurtigt, som jeg tror hun gerne ville have det. Men det skal nok nå enden... engang ;)

Det går lidt bedre med at styre sig, med at ordne farverne for meget. Men jeg ER ikke god til at lade det komme uvilkårligt ;)

Iøvrigt matcher det hendes billede temmelig godt! ;)

6 kommentarer:

Jette sagde ...

Neeej, hvor de farver bare passer så godt sammen, hun bliver glad for det er jeg sikker på. Begge ting er flotte.. Og jeg ville også henvise til Knitting4afrika med det garn du har i overskud.

Tina sagde ...

Hej Jette :) Tak skal du have :) Du kan også tro hun følger tæppet tæt. Og hun har også spurgt hvad andre synes (altså herinde) ;)

Jeg knitting for Africa kunne være et bud. Jeg ville dog helst ikke stå for at betale forsendelse ;) Derfor "gives væk for portoen."

Og dernæst føler jeg mig fej fordi jeg ikke lige synes jeg vil betale porto når jeg hjælper folk der har brug for det.... SÅ jeg tygger lige over det ;)

Dorte sagde ...

Dit farvestrålende bølgetæppe bliver flot - dejlige varme farver.

Du inspirerer mig til at finde mit eget bølgetæppe frem igen - det har "holdt pause" i en måneds tid nu ...

kh Dorte

Tina sagde ...

Hej Dorte :) Ihh det var dejligt at høre :) Det ville være en skam hvis du ikke kom videre med det!! Det er så hyggeligt at sidde med, synes jeg.

Mette H. sagde ...

Sikke skønne farver Tina, det bliver rigtig flot.

Tak fordi du stadig følger med i min forsømte blog.

Tina sagde ...

Velbekomme MEtte :) Jeg følger da både dem der poster tit og sjældent ;)

Send en kommentar