For fanden hvor er det langt ude

torsdag den 26. juli 2007

Her sidder man og glæder sig over at en dansker fører Tour de France!! Man rystes over at han skal jages og miskrediteres hele tiden.... som en anden hetz mod ham.

Men i nat sker det mest tåbelige og overilede handling imod ham... han bliver trukket ud af touren pga. at han ANGIVELIGT var i Italien istedet for i Mexico.....

Jamen skyd da endelig og spørg bagefter!!!! Var det ikke bedre at lade ham køre færdigt, give ham en bøde og en påtale....og så bagefter undersøge?? Han er trods alt ikke testet positiv, som visse andre!!!

For fanden hvor gør det mig gal og frustreret.... Og jeg følger normalt slet ikke med i cykelsport... men det her oser da lidt af korruption!!

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg har det præcis på samme måde! Det hele lugter lidt underligt! Det er SÅ tæt på at jeg slet ikke gider at se TDF!!!

lifeondyssen sagde ...

Me too .. der er et eller andet helt galt i alt det der .. og det hele er en´ der mener at have set ham i Italien .. en sportskommentator ???
Eller er misundelse bare en meget grim ting !!

Tina sagde ...

Jeg gider HELT sikkert ikke se resten af Touren!!! Jeg føler at Mikael er blevet tromlet i så grim en grad at det ikke er til at beskrive! Lige nu forlyder det at han IKKE har indrømmet noget overfor Rabobank og at han virkelig VAR i Mexico....

Rabobank får et problem hvis det virkelig viser sig at han ikke har løjet med det her! Det er sq lidt svært at komme imorgen og sige "Øhh undskyld, vi tog fejl, men nu ER du jo ude af Touren..."

FOr FIIIILAN!!

Ja misundelse er nemlig en grim ting, for det er hvad jeg tror det handler om! :( øv.
De forsøger ikke engang at finde ud af om den Italienske sportskommentator har taget fejl!1 næææ nej... skyd først og spørg bagefter!!!!

Maltesen sagde ...

Hvor er jeg dog bare enig med dig i det, som du skriver. Desuden burde medierne også lige kigge lidt indad og se på, hvordan de behandler sportsfolkene. I Michael Rasmussen blev han først sat op på en pilistat for efterfølgende blive skudt ned derfra...

Line sagde ...

ENIG, hvad fanden har de gang i, ja undskyld mit sprog.

Jeg er rystet i mine grundvolde, og så den måde medierne opfører sig på i guder jeg græmmes.

KH

Line

Sascha sagde ...

I mine øjne er Tour'en død. Var ellers efter en hel barndom med en stedfar der bare SKULLE se det, gået hen og blevet helt glad for det. Men så sker der en ting som det her GRRRRRRR!!!!

De sidste par år har det simplethen ikke været andet end folk der blev smidt ud pga. doping og jeg ved ikke hvad. Hvad blev der lige af sporten i sig selv?!

SPADER! Er hvad de er! Hele bundet, især rabobanks idiot af en ledelse.

Britta sagde ...

Det er efterhånden bare én stor gang rod. Hvem gider sidde i flere dage og føle begejstringen stige i takt med, at en bestemt cykelrytter arbejder sig opad i klassementet, for derefter bare at blive smidt ud når det hele ser allerbedst ud for ham.
Jeg blev helt træt og tænkte "åhh nej, nu igen". Hele touren er vidst ved at gå i opløsning, eller hvad?

Tina sagde ...

Puha der er nu gået nogen dage og jeg er SLET ikke dampet af!!! men nu begynder at se ud til at jeg havde ret... Mikael talte sandt!! ihvertfald siger vennerne det og han har nu hyret advokat... så lad os se om ikke han snart får oprejsning...det håber jeg!!!

Send en kommentar