Engelsk og Dansk / English and Danish ?

søndag den 29. juli 2007

Hvad siger i derude?? Bør ens blog være både på Dansk og Engelsk? Er der egentlig interesse for det? Bliver der kigget med derude i det Engelsktalende??

Lad mig vide hvad i synes.....

What do you say? Should my blog be written in both Danish and English?? Are there any interrest in this? Do you English talking/reading people look over my shoulder here?

Let me know what you think about this......

13 kommentarer:

hanneb sagde ...

Hvor er dine tæpper altså flotte. du skriver at det skrider langsomt fremad...hold da op, det er da superfart:)
Om en blog også skal være på engelsk, er vel ok, hvis man 'gider'. Jeg gider ikke. Jeg kan da både læse og skrive udmærket engelsk (min bror har engelsk familie), jeg gider faktisk heller ikke at læse en engelsk blog med mindre den er superinteressant-superbilleder.
KH Hanne

Line sagde ...

Hvis du er med i engelsk sprogede grupper på nettet, så synes jeg at du skal skrive på engelsk, ellers er det vel hip som hap.

Min er på begge dele, men jeg kender mange der ikke gider læse med hvis den er på engelsk.

KH

Line

Deborah sagde ...

Hej Tina

Min blog er på både og. Der bliver læst med. Det kan jeg jo se på "views". Selvfølgelig langt fra i samme str. orden som de danske indlæg. Jeg har venner i udlandet, for hvem den er rigtig fin og for deres skyld fortsætter jeg, omend det er lidt besværligt nogengange.

Jeg har da også tænkt om det var besværet værd, men foreløbig fortsætter jeg. Der er selvfølgelig indlæg der ikke egner sig til at blive oversat, og dem springer jeg bare over.

Hanne - jamen at du ikke gider læse en engelsk blog er jo naturligt nok, men din brors familie ville nok gerne ;-)

Lene Z. sagde ...

Hej Tina,
Engelsk eller ej? Jeg læser kun den danske del af en tosproget blog og de rent engelssprogede kommer ikke på bloglisten. Jeg "gider" simpelthen ikke læse dem.
Mange hilsener
Lene Z.

hanneb sagde ...

Hej Tina
Må jeg skrive en hilsen til deborah på din blog?
Min familie kender intet til min blog, og kommer heller ikke til det, medmindre de selv finder den.
KH Hanne

Tina sagde ...

HanneB: det kan du tro du må!! :)

Tina sagde ...

Tak for jeres meldinger herinde :) Jeg tygger på det! Jeg har ikke selv noget engelsktalende familie! Så det skulle mere være "bare fordi" ;)

Sus sagde ...

Hej Tina,
Jeg kan godt forstå mange skriver engelsk på deres blog, men jeg tror vi stadig er en del der ikke lige har det så godt med det, det er ikke meget jeg får læst, "hvis det ikke står på vores sprog" det er simpelthen for svært, så bare du bevarer det danske er jeg glad.
Sus

Siffe sagde ...

Hej Tina
Hvis du *gider* skrive på engelsk er det da en god idé. Jeg har forsøgt, men indimellem er det lidt besværligt. Jeg har familie i Canada, men jeg tror de magter det danske sprog så godt at de forstår hvad jeg skriver. Men da jeg osse er med i 2 engelske grupper ville det nok være en god idé for mig at skrive på engelsk også. Men det orker jeg ikke altid (læs:sjældent)
Iøvrigt overvejer jeg en tysk gruppe .... giisp hvis jeg skulle skrive på tysk! ;-)
Jeg læser gerne engelske blogs - de interessante for mig - og forsøger da indimellem at stave mig gennem en tysk.

KH Tove

Britta sagde ...

Hej Tina,

Jeg gider simpelthen ikke sidde og skrive på to sprog, med mindre det er fordi jeg fx viser noget jeg har fået fra en i udlandet som fx en gave fra Secret Pal eller lign. Men jeg skriver på engelsk på Flickr!
Og så har jeg et link til en oversætter på min blog - den er for øvrigt ret sjov at bruge, for det er altså noget vrøvl der ind i mellem kommer ud af den ;-)

KH Britta

ps. Nannas tæppe er flot!

Randi sagde ...

Hej Tina,

Jeg læser engelsk på CBS, derfor skriver jeg min blog på engelsk. Simpelthen for at træne mig selv i det engelske sprog - at der så ryger nogle danske læsere i svinget, det er der ikke noget at gøre ved. Til gengæld har jeg fået mange flere "tilmeldte" på bloglines siden jeg skiftede over til engelsk. Derudover er jeg medlem af Ravelry, Craftster og diverse engelske grupper. Jeg læser også mange engelske blogs, og når jeg skriver kommentarer til dem, er det jo rart at de kan læse hvad jeg er for én ;o)

De der tæpper ikk'....WOW! :o)

Hilsen
Randi

Tina sagde ...

TUsind tak for al feedback'en :) Jeg har jo godt nok tilmeldt med Ravelry... så jeg bør nok overveje at lave bloggen på både Dansk og Engelsk... tror jeg... ;)

Jeg ville aldrig lave den ren engelsktalende.... men måske i kursiv, oversætte hver post :)

Deborah sagde ...

Til Hanneb:

Du har lukket for kommentarer, fra andre end med en blogger.com profil???? Dumt - jeg kan ikke skrive til dig så! Den mulighed har du ovre hos mig! -Men jeg ville have skrevet:

Det er et rigtig flot vindue! Godt nogen holder fast i de gamle traditioner! Dejligt!

Og Hanne, du er også velkommen ovre hos mig! Forstår ikke, hvorfor din familie ikke må vide om din blog, men anyway, fantastisk smuk udsigt! Hav en god aften!

Send en kommentar