Klagesang...

onsdag den 4. juli 2007

Nej NU synes jeg bare det er nok!!! Jeg fik i sidste uge øjendråber mod øjenbetændelse. Kuren er nu slut og jeg har stadig skidtet!!
Så gør jeg som de fleste nok ville gøre... ringer til lægen igen. Jeg får så en telefonkonsultation hvor han afgør at det ski nok er en blanding af høfeber og forkølelse!! (Jeg har fået ondt i halsen imellemtiden)

Han vil ikke engang se mig og han mener ikke der skal gøres noget. "Se det an"...var svaret.

Men min høfeber giver normalt lidt tørre kløende øjne og ellers plejer det mest at være i næsen jeg mærker høfeberen.
Og jeg ved at en ubehandlet øjenbetændelse kan give skader på hornhinden!

Jeg føler mig i vildrede. Jeg føler mig ubehandlet og ikke undersøgt godt nok. Hvordan kan han bedømme det i en telefon? Andre får podet øjnene hvis første kur ikke virker, for at finde ud af hvilken bakterie der driller....
Jeg håber inderligt han har ret.... men jeg føler mig usikker!

Måske det bare er fordi jeg er forkølet og har ondt i halsen at jeg er pirrelig og nærtagen.... Måske er det tid til lægeskift.... (de overså også at min nyre var ved at stå af i December, plus et par andre mindre ting sidste år)

9 kommentarer:

Julia Zahle sagde ...

Insister på at blive undersøgt! Sig du ikke føler dig sikker på kun at være blevet "undersøgt" i telefonen. Det er ikke OK at afvise dig - heller ikke selvom det viser sig at være høfeber eller sådan noget. Sig at du gerne vil podes - om ikke andet bare for en sikkerhedsskyld.

Håber det "bare" er høfeber.

/Julia - der ville skifte læge.

Tina sagde ...

Jeg insisterede desværre også Julia, med det resultat at han som sædvanligt blev temmelig sur! Han kan få een til at føle sig meget lille og dum!!!

Imorgen ringer jeg til en øjenlæge istedet...

OG ja... tror et lægeskifte må til... selvom jeg frygter det uvisse... "Vil den nye læge give mig de samme smertestillende til led? - kan de tage min pensionssag op igen? osv osv osv"

MONA sagde ...

Hej Tina.
Jeg synes du skal skifte læge:-)) jeg har prøvet noget lignende, hvor lægen ikke ville høre efter det jeg sagde:-))
Jeg skiftede læge, så kom der gang i tingene til min fordel, så det har jeg ikke fortrudt et eneste sekunt:-))
Det får ikke nogen indflydelse på din pension, at du skifter læge:-))

Håber snart du får det bedre:-))

Anonym sagde ...

Hej Tina

Min søn har prøvet det samme, og det var alvorlig allergi. Det kan afhjælpes med nogle spec. øjendråber som er MEGET stærke, og som man kun må tage i kort tid. Godt du tager fat i en øjenlæge. God bedring.

Hilsen Gitte Holm

Karen S sagde ...

Jeg synes, det vigtigste er at føle sig tryg! Og hvis man ikke gør det, skal man skifte. For ens helbred er altså det dyrebarste man har og det skal man passe godt på.
Håber du får det bedre.
Kh Karen S

Tina sagde ...

Mona, jamen du har ret.. jeg burde skifte læge. Ser du, mit store problem er at de til dato stadig er uenige om mine diagnoser... jeg får smertestillende medicin (skrapt).. mon den nye læge også vil give mig det, på en usikker diagnose? (mine diagnoser: Stofskifte(sikker), gigt(usikker), Ehlers Danlos (usikker)...At jeg har smerter(sikker med kender ikke helt grunden)...)
Og den læge jeg kan vælge istedet er en lidt barsk læge, der mener alt kan arbejdes væk.. og at der ikke eksisterer sygdomme som fibromyalgi, piskesmæld og lign.

Så alfa og omega er... jeg er bange for at vælge en læge som gør det sværere for mig...


Gitte: Jeg TROR mine øjne er ved at blive bedre... heldigvis! Idag var det ikke ret slemt da jeg stod op... men dog heller ikke væk.
Jeg TROR ikke det er allergi, da mit allergi plejer at gå i næsen... hmm men man ved jo aldrig :)

KarenS: Det ER vigtigt at føle sig tryg...det har du ret i :) Derfor ved jeg ikke hvad jeg skal.... (se ovenfor).
Jeg har det bedre nu.. det er dog ikke væk.. så jeg holder øje!

lifeondyssen sagde ...

Skift læge ... nu med det samme og det kan ikke gå hurtigt nok !!

Tina sagde ...

Yt: jeg er stadig i tvivl :(
Bange for ikke at kunne få de smertestillende jeg har været vant til. Bange for at jeg vælger en læge der kalder mig en klynker og ikke vil acceptere mine smerter. (De har jeg prøvet... for godt 10 år siden da det hele startede og inden jeg flyttede til den læge jeg har nu.. JEg ved godt det var før jeg blev undersøgt i hovede og r.. )

lifeondyssen sagde ...

Tina jeg ved ikke om det er mig du svarer .. men Yt er Kludemutter ;o)

Send en kommentar