Lys over land

søndag den 6. oktober 2013


Ja lys over land, kan man jo nærmest sige :) Jeg stod og skulle til "Kreativ Lørdag", på vores lille bibliotek. En dag med workshops og krea-hygge. Og da jeg kom ud i mit skur, lå min ene globus på gulvet og noget var faldet ned over den og delvist delt den i to. Og så var der ikke langt fra tanke til handling... fat i en skruetrækker og noget ledning.

Så to lamper blev til og nøjagtigt som sidst jeg viste en globuslampe (Dengang var det dog en hel globus), er jeg stadig vild med det lys de giver.

Og heldigvis var jeg endnu ikke løbet tør for kulørte ledninger :) For det giver helt sikkert det sidste lille pift.


Temaet i min bod på workshoppen, var GENBRUG. Så jeg fik lige min far til at hjælpe mig med denne lille kreation. Endnu en knastaksel (denne gang fra en lille sød MG M), blev til en lille smykkeholder.... eller hvad man nu kan finde på at hænge på den.

Der skal også laves flere af de små tændrørsdyr (eller spark bugs)... de er så dejlige at have med, når man ser en familie komme gående hen til eens bod.... i kender det: Manden kommer gående bagerst med hængende skuldre og helt tom i blikket... for nu er hans kvote for hvor meget krea han gider se, ved at være brugt op. Men så er det han spotter noget han kender: Motordele, brugt på en anderledes måde! Han liver helt op i blikket og begynder entusiastisk at fortælle både kone og evt. børn om denne motordel :) Og ved du hvad? Så har jeg det godt med, at have reddet en kvindes dag haha..... for det er stensikkert, husbond kan holde ud at se lidt flere kreative boder derefter ;)


I vores bod (en kreaveninde og jeg), var temaet som skrevet genbrug. Så vi viste fx hvordan man lavede fantasidyr/fugle, af avispapir og malertape. Og ting man ofte har i huset, til at pynte dem med :) Se bare den søde kyssefugl her over.

Vi havde det rigtigt hyggeligt og sjovt og kommentarer fik vi da en del af ;)
6 kommentarer:

Lea sagde ...

Suuuper fed lampe.. Har faktisk også en globus, men er så glad for den at jeg næsten ikke nænner at skille den ad.. men den fungerer også som lampe, når den er samlet..
smykkeholderen din far har kreeret er SÅ flot! Dens råhed ville stå flot til de fleste smykker! Du må gerne give ham et kæmpe skulderklap!!

Mona Elisabeth Pedersen sagde ...

Det var da en genial ide at bruge globus som lampe :o)

Anonym sagde ...

Jeg elsker dine lamper; jeg overvejer allerede hvor jeg kan have sådan nogle hængende henne herhjemme :D

Christina / frkstubba.wordpress.com

Frk. Smed sagde ...

Helt fantastiske idéer du har fået vækket til live.

Bettina sagde ...

Fed lampe, det kunne godt prøves.

Angelikas quilts and knits sagde ...

Fede lamper ! Jeg må en tur rundt i huset for at se om der er plads til sådanne et sted :-)

Send en kommentar