Pladsproblemer

fredag den 27. september 2013


Jeg har i dag haft "Store oprydningsdag" i mine klædeskabe. Og jeg blev atter engang irriteret over mangle på bøjleplads.

Faktisk HAR jeg slet ikke noget bøjleplads. Jeg bor i en relativt lille bolig, hvor der kun er to høje klædeskabe på hver 60x60 cm. Og da jeg både skal have plads til tøj, sengetøj, ekstra gæstedyne osv, i disse to skabe. Så er der bare ikke plads til bøjler også.

Så i dag fik jeg nok! Jeg har længe haft et stykke drivtømmer stående. Eller nærmere en gren, som har ligget i vandkanten længe nok, til at få det der flotte slidte udtryk.

Jeg har ikke rigtigt fundet ud af hvad jeg egentlig skulle bruge den til. Så den har bare stået på terrassen. Men nu røg den altså ind og blev hængt op til bøjlestang.

Idéen er ultra simpel. Bare noget snor i, to kroge i loftet - og vupti, har du skabt dig noget bøjleplads. Du kunne også male pinden. Måske en pangfarve, striber, eller måske vikle noget garn om? Der er mange muligheder.

Jeg har valgt at holde den simpel, for det kan jeg godt lide :)

4 kommentarer:

Lene sagde ...

hvor ser det bare fint ud og jeg ville nu heller ikke male pinden, for den er så smuk i sig selv

tanterne sagde ...

Hvis ens indretnings-stil er ren og enkel, sådan som din ser ud til at være, er det en fantastisk ide.
Jeg har leget lidt med tanken om at lave en stumtjener af en gren/træ, men opgiver ved tanken om det visuelle rod, der i forvejen er der hvor den skulle stå.

Tina sagde ...

Lene: Jeg kan nu også godt lide pinden helt som den er :) Måske jeg maler enderne i en pangfarve... men ikke hele pinden.

Tante: Den er måske enkel og ren ... men jeg bor meget småt, så ting kommer let til at se rodet ud ;) Det havde helt afgjort været endnu federe hvis man havde meget store bare hvide flader. Din idé med stumtjeneren lyder afsindigt flot.... men du har ret... med mindre man lige slynge 3 strategisk placerede jakker på den til pynt, kan det nemt komme til at virke rodet ;)

Camille sagde ...

Jeg sys jo du har et kæmpe stort hus he he ;0) Altså ud fra de billeder jeg har set herinde, men jeg bor også meget småt, SMÅTTERE end dig ;0) så jeg sys du har et SLOT ;0))

Send en kommentar