Mit nye krearum

mandag den 9. september 2013

Ophæng til tuscher m.m., fra IKEA

Nu er der gået nogen måneder siden Nanna flyttede hjemmefra :) Hverdagen har fundet sit gænge og jeg kan se hun blomstrer og er så hamrende god til det hele. Der er ingen slinger i valsen og man finder ud af som mor, at intet er mistet ;) Den eneste forskel er nu at "hendes værelse" ligger 14 km væk hjemmefra.

Måske lidt firkantet sagt, men jeg hører tit at forældre er frygtelig kede af, når poderne flytter hjemmefra. Personligt har jeg mere været fyldt med stolthed :) Den pige, der for kort tid siden (sådan føles det), var usikker på egne valg, lidt usikker på den store verden, men dog havde mod og bed i næsen - er nu en voksen pige, med styr på sine ting og mod på fremtiden. Det kan man da kun være stolt af.

Derfor var der heller ikke meget tøven over at omdanne hendes gamle værelse, til mit nye "krearum".

Jeg har i årevis enten haft alt mit "krea" pakket ind i et soveværelse, eller stuvet i kasser og puttet i skabe - på en måde der gjorde det ret besværligt at være impulsivt kreativ.


Det er nu alt sammen blevet lidt lettere :)

På Nannas gamle værelse, var der parketgulv. Et gulv jeg var lidt bange for at komme til at ødelægge, når jeg malede. Så jeg startede ud med at lægge noget tykt gulvpap ud og derefter et billigt nålefilt tæppe, som jeg ville kunne kassere uden at græde salte tårer :)

Dernæst malede jeg de eksisterende hylder hvide og supplerede med hylder langs den anden væg. Og der ud over er der indkøbt en køkkenbordplade som arbejdsplads. Samt lidt nips fra IKEA, til opbevaring af tuscher, sakse osv :) Hele runden har kostet ca. 1000 kr.

Bladholdere af gamle renseribøjler
Jeg har brugt mange dage på at sortere skidt fra kanel. Puttet i kasser og fået sat skik på alle de små dimserier jeg har fået samlet sammen.

Små idéer er sat op - som fx bøjlerne på billedet herover. På den måde kan jeg hænge mit blad op, på den side hvor der er noget jeg skal huske at kigge nærmere på.... lige ved hånden. Simpelt, sødt og ikke mindst super billigt.

Masser af tingeltangel
Nu er det jo ikke pynt det hele. Der skal være plads til alt og det skal være funktionelt. Men med mit budget har jeg været heldig. For jeg har fået en rumdeler foræret og den fungerer fint og giver mig et okay overblik over de ting jeg har til rådighed. Og Bauhaus havde klodskasser til 10 kr stykket.

Poseholdere fra IKEA
Her over er det poseholdere fra IKEA til 15 kr stykket. Så er der sat skik på de ruller papir, som før lå og flød under en sofa, eller i et hjørne af et rum, til stor irritation når de væltede.

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg eeeelsker IKEA og er super ærgerlig over at vi ikke får én til Kolding alligevel. Men måske det også er godt nok - for så ville jeg blive fattig inden længe :)

Men når alt kommer til alt - så har jeg nu et krearum.... måske ikke min drømme version, men helt klart et jeg er glad for :) Så bliver det spændende om min krea- mojo kommer væltende igen, nu hvor jeg ikke først skal bakse ting frem fra gemmerne, for at lave det mindst lille projekt.

Vi får at se - gør vi :)

( værelset fra begyndelsen da Nanna flyttede,/ tykt pap blev lagt på gulvet, /der blev slæbt ting ind i værelset fra højt og lavt i lejeligheden )

6 kommentarer:

Helle K. sagde ...

Sikke et fantastisk og fint rum - der kan du fremstille mange ting :)
Jeg hører heller ikke til dem som græder, når ungerne flytter - jeg er sikker på, at de nok skal klare det.
Jeg glæder mig lidt til at vi kun er to igen :)

Tina sagde ...

Helle, det begynder i hvert fald at give mig et ret godt overblik over hvad jeg egentlig har :)
Nej, men jeg tror også jeg tog min "tudetur" da Nanna rykkede et år til USA.... så er fraflytning ikke noget særligt, i forhold til ;)
Men min holdning er også at man forhåbentlig har gjort sit for at ungerne er flyveklare til den tid :)

fru westerskov sagde ...

Jeg har haft det nøjagtigt lige som dig. Fyldt med stolthed. Tillykke med dit nye krearum.

Lene sagde ...

ej hvor lækkert krearum (måske der kommer en invitation til indvielse?) ;D
Jeg mødte Nanna i Bilka og hun er sgu en dejlig pige, kan godt forstå at du er stolt.
Når jeg bliver spurgt om det er hårdt at Kasper er på efterskole og jeg så svarer nej, får jeg blikket, der siger alt = underlig mor. MEN jeg er jo så stolt af drengens valg og han har det sååå godt på efterskolen. Hvorfor skulle jeg så være trist? Måske bliver det anderledes hvis han flytter til KBH, som han hele tiden snakker om ;D

Frk. Smed sagde ...

Hvor er det dog blevet lækkert! Er slet ikke spor misundelig ;-)

Tina sagde ...

Westerskov, tak :)

Lene, ja de er jo skabt til at skulle videre ud i livet på et tidspunkt.. Det er jo ikke sådan at man har mistet dem fordi de flytter :)

Smed, taak :)

Send en kommentar