S'mores, bål og mørkekørsel

lørdag den 26. maj 2012


Sådan her har hele aftenen foregået... med øjnene rettet imod hypnotiserende flotte flammer :) Jeg eeeelsker det.

Eller dvs. først startede den hjemme, med en varme, man næææsten ikke kunne ånde i (Jeg klager ikke, konstaterer bare ;) )....

Termometeret viste knap 28 grader på skyggesiden af havehegnet. Chilierne stod i ly af parasollen og jeg ligesådan... pust.


Jeg gik og tullede rundt, da jeg hørte en højlydt gnaven! Og IKKE om jeg kunne finde synderen, til at starte med. De sidste par dage, har jeg hørt det i perioder... og undret mig stort.

Men igår og idag, fik jeg endelig øje på den lille synder, der kan gnave så højt at man kan høre det flere meter væk.


En hveps, var godt igang med at raspe der yderste lag af mit plankeværk. Jeg sad så og overvejede om man skulle hyre et helt sjak af disse små arbejdere. For så kunne det være jeg kunne få det friske træ frem igen... og dermed kunne male! ;) Omvendt, så har jeg ikke meget lyst til, at disse små fætre skal bygge bo i nærheden af min have!


Men, da aftalen var, at jeg skulle mødes med de Sønderjyske venner, hankede jeg op i mig selv og Frk. Evigglad og kørte sydover. Og her var selv hunden Charlie, bukket under for varmen ;)

Dog var der køligere i Sønderjylland, end hjemme... da små vide totter af skyer pludselig kom snigende ind fra nord.


Det var dog ikke værre at vi, efter end indtagelse af lækker koldskål, endte med at overfylde vore stakkels maver - med uanede mængder S'mores!!! :) Mums ... SÅ er det sommer!

Hypnotiserende flammer, varme, sukkerchok og ren råhygge!


Se bare... .ren hypnose!! ;) Jeg blev enig med mig selv om at vi altså skal have et bålsted. Ikke bare et bålfad, men et bålsted. Jeg elsker varmen, hyggen og synet.

Men alting har en ende... selv en god aften i venners selskab. Og da vi kørte hjem, opdagede vi at ENDEN på Nannas bil ikke var helt tiptop! Der var nemlig nul og nix baglys!!

Så jeg måtte køre tæt bag hende, så hun ikke blev overset undervejs hjem. Meget mystisk... så mere arbejde til vores mekaniker (Far, mon du læser med?! ;) )


Men hjemad det gik, med en smuk solnedgang i horisonten!! Kan det blive ret meget bedre? :) åhja, det skulle da lige være det bad, der lige skyllede den værste bålrøg ud af håret og kroppen ;)


4 kommentarer:

Louise Hald sagde ...

Tak for en rigtig hyggelig eftermiddag/aften :) sommer kan vi bare ikke få nok af :) synd i ikke nåede at se mine små fine lamper lyse i mørket de er så hyggelige skal klart have nogle flere :) bare vi så undgår parkeringsbøden næste gang ;)

Tina sagde ...

Haha ja bøder gider vi ikke flere af!! :) Ja jeg ville da gerne have set dem med lys i. Giver de okay hyggelys?
Jeg skal prøve at hænge mine to op i aften... de er godt nok blevet lidt grimme af at ligge i et skur, vinteren over. :)

Lene sagde ...

det lyder såååå hyggeligt. jeg drømmer også om et bålsted i haven

Tina sagde ...

Lene: jaaaah det kunne være så hyggeligt med sådan et :)

Send en kommentar