Færdige lamper

søndag den 31. juli 2011


SÅ fik jeg malet og monteret lamperne :) Vejret har været formidabelt, til at male i idag... stort set ingen vind og en god temperatur.

Uh og sikke de blev goe!! Jeg elsker den farve! Hvilket vist ikke kommer helt bag på den opmærksomme læser ;)


I hvert fald glæder jeg mig til at hænge dem op over sofaen. Jeg mangler bare lige to klik-afbrydere, så jeg kan tænde og slukke dem, som originalerne. De originale var slidt op og i udu. Eller det vil sige at den ene er... for på den anden var der monteret en ukorrent mørk grå afbryder... og det duer jo ikke.

Men dem regner jeg med at få fat på imorgen, så jeg kan få dem op og hænge. Og så skal jeg lige se hvilke pærer der findes, som kunne passe ind i de små fatninger, uden at de stikker ud af lampen.


Men fremgangsmåden idag, var ligetil. Skille ad og dække af, som i kan se i forrige post. Finde et sted i læ, hvor man kan hænge dem op før man maler! Jeg valgte mine forældres carport, hvis nu det skulle begynde at regne. Og HUSK for himlens skyld, at fjerne biler og andre elskede genstande, lidt mere end 2 meter væk, når du maler med spraymaling!!! (Det skal lige siges at min far udmærket vidste dette og at bilen på linket er en meget gammel skrammet og beskidt rodebil.... bemærk det let grønne skær over motorhjelmen... hvilket var ret meget tydeligere i virkeligheden end på foto. ;)  )

Men alt i alt, synes jeg det var vældig vellykket :) Og nu leder jeg efter to lamper mere, da Nanna ønsker sig et par til værelset, som så skal være navyblå.13 kommentarer:

Lis sagde ...

De er bare så flotte.
Du kan godt producere flere for jeg vil også gerne have.

Kh. Lis

Dorthe sagde ...

Også mig ! du er altså sej med en spray dåse ;-)

Tina kristine sagde ...

De er virkelig blevet flotte, og ja den farve er nice ;0)

Tina sagde ...

Lis: Gerne, men skal lige finde nogen gamle lamper først jo ;) Som også er til at betale sig fra!

Dorthe: taark er faktisk lidt overrasket over at jeg ku gøre det uden grimme løbere osv ;) Og laver gerne flere, vhis jeg finder flere lamper!

Tina Kristine: Tusind tak :) ja jeg er helt syg med farven!!

Pernille sagde ...

Wauw, hvor er de blevet flotte :)

Tina sagde ...

Tak Pernille :)

Pia sagde ...

Så flotte og slet ingen løbere ...
hvordan bær du dig ad ?

Marie B sagde ...

Hold op, hvor er de blevet fede! :o) Dem kan jeg godt forstå, at du er glad for.

Kig ind på min blog, hvis I har lyst - er nystartet, så nye læsere er meget velkomne :o)

http://mariessyslerier.blogspot.com/

Tanterne sagde ...

Wow. De kommer da til at stråle, der over din sofa.

Pernille sagde ...

Hej hej. Hvor har du købt spraymalingen? Det er lige den her grønne farve jeg går og leder efter til samme slags lampe! Det ser super godt ud med stofledninger, kan være jeg også skal skifte den. Gruble gruble. Nu er der jo opstået et nyt behov: grøn stofledning! :D Klem Pernille - pescno.blogspot.com

Pernille sagde ...

Glemte lige at sætte hak i "send efterfølgende kommentar til" feltet :)

Tina sagde ...

Pia: Det er slet ikke så slemt :) bare et uuuultra tyndt lag først... meget tyndt. Og SÅ male :)

Marie: taak :) Jeg kigger over til dig.

Tante: Ja det lyser op i hvert fald! :)

Pernille: Hos en autoforhandler :) Det er kawazaki grøn... du ved de der grønne motorcykler der kører rundt ;) Glæder mig til at se dine1

Pernille sagde ...

Mmmh ja selvfølgelig er det Kawazaki grøn! :D Savler altid over dem, mest pga. farven. Tak for hjælpen. Må se om jeg kan finde en autoforhandler der har den :) Klem Pernille

Send en kommentar