Sød idé

tirsdag den 2. august 2011


Jeg synes lige jeg ville reklamere lidt for min mors søde idé ! Hun har, på stolperne af sin nye pergola, hamret nogen søm i og hængt nogen gamle patentflasker op :) Seee lige hvor søde de ser ud med havens blomster i.

Min mor praler ellers ikke med at være kreativ... men jeg synes nu tit hun sætter sit lys under en skæppe. For er der nogen der kan trylle med blomsterdekorationer, eller sangskjulere eller fx en have... så er det altså min mor :)

Men ingen tvivl om, at jeg lige nu er meget hooked på at finde nogen mælkeflasker. Dem på foto er nemlig nogen jeg "smed ud" fordi jeg ikke mente jeg fik brug for dem. Og se lige min mor være vaks og snuppe dem, inden de røg HELT ud ;)


7 kommentarer:

Lis sagde ...

Så kan du lære, at passe på dine ting, gemme dem til senere. Man ved aldrig hvad guld man smider om sig med, før det er forsent.

Yndigt er det ihvertilfælde.

Kh. Lis

Tina sagde ...

Har sørmer også fortrudt det Lis ;) Men nu havde jeg haft de flasker i 10 år, i kælderen. Så da jeg flyttede tænkte jeg at NU måtte de ud ;) Og så får hun sådan en fin idé.... typisk ;)

Elfepigen sagde ...

Det var godt nok en god OG super sød idé:) Kan godt forstå du ærger dig....

Knus og kram herfra

HEKSEN sagde ...

Rigtig god og sød idé. Noget andet: hvor fint sandpapir har du brugt til lamperne? Har et par orange Verner Panton lamper, som ikke liiiige passer i mit hjem...

Strikkefuglen sagde ...

Super god ide ;-)
Jeg har både flasker og blomster.
Flotte lamper du har lavet.
God dag

Tina sagde ...

Elfepigen: Jeg må bare ud og lede efter flasker ;) KNUS

Heksen: SUPER fint sandpapir... du skal som sådan ikke slibe noget maling af, hvis ellers overfladen er fin. Du skal bare lige småridse overfladen lidt, så malingen binder bedre :) Så SUPER fint sandpapir! Glæder mig til at se dine lamper!

Strikkefugl: Så må du bare igang med hamren og plukke nogen blomster ;) Tak for rosen af mine lamper. Glæder mig til et par hjemmedage, så jeg også kan få dem hængt op!!

Jane sagde ...

'Genbrugsen' plejer at have nogle stående. Jeg har nemlig hentet nogle der, til 'udflugts-saftevand'... og hvis du skulle få lyst til saftevandsflasker, og der ikke er gummiringe mere på proppen, så kan et stykke slange fra et bildæk bruges til at klippe nye ringe af...

Send en kommentar