Heldige mig

torsdag den 11. august 2011


Se bare - heldige mig! Jeg har fået en flok gamle broderier forærende :) En dejlig lokal kvinde, hørte at jeg søgte gamle broderier... og det glemte hun ikke. Og idag fik jeg så dem på øverste foto... og før det har hun langsomt sendt de nederste i min retning, sådan langs afsted.

Føler mig altså heldig... for jeg er selv en klovn til at finde sådan nogen skatte.

Så nu skal jeg bare beslutte mig for nogen projekter :) jeg har længe gernet villet have en taske med et broderi på. Og jeg har også en skammel, jeg gerne vil betrække om, hvori der gerne skulle være noget med broderi. Og egentlig havde jeg også en gammel læder puf, som jeg synes skulle betrækkes om.... men den har Nanna gaflet og vil gerne have den original, som den er :) Så må jeg jo finde et andet projekt!

Men skamlen kommer først. Og da den skal passe lidt ind i stuens farver.... limegrøn, havblå og små snert af rød, orange osv.... så kan jeg ikke rigtigt beslutte mig for et maleri :) Den med kvinden i køkkenet, på øverste foto er nemlig meget mere mørkegrøn, end det umiddelbart fremstår her på foto.


Børnene, der går hånd i hånd er jeg også ret vild med... men den havde jeg egentlig drømt om på en taske.... men der kunne skibet på nedereste foto også være god :) Hmmm what to do?

Allerførst burde jeg måske bare se om jeg kan få dem demonteret og vasket, for de lugter lidt af sur cigar og gammel kælder! Men det kunne jo så være morgendagens projekt.... sammen med det at hænge to kuglelamper op og en svævehylde eller to.

NU er ferien altså slut !!!! ;)7 kommentarer:

Lis sagde ...

Børnene der går hånd i hånd hedder : Flugten til Amerika.

Jeg er bare misundelig, bare lidt, så hvis du får noget i overskud må du gerne sende i min retning.

Kh. Lis

Tina sagde ...

Lis, det er da også rigtigt, det kan jeg godt huske, nu du skriver det :)
Har du mon noget med limeagtigt grønt i ??? Så ku vi evt. bytte noget? :) Skibene og flugten er dog indtænkt i mine planer :)

Hilde sagde ...

Så mange gamle og nydelige broderier.

Tina sagde ...

Hilde: ja det er skønt :) Og jeg håber hun kommer med flere, så jeg kan farveafstemme dem lidt.

Lis sagde ...

Kære Tina

Nej ikke lige hvad jeg kan komme i tanke om.

Knus

Tina sagde ...

Lis: okay, limegrøn har vel heller ikke været så meget brugt endda :)

Dorthe sagde ...

Hej det er sjovt at se i unge er begyndt at synes om broderede ting. :)De to børn der holder i hånden hedder: rejsen til Amerika og var meget fremme for år tilbage.
Glæder mig til at se hvad du finder på med dem.
Kærlig hilsen en "gammel kone" ;0)

Send en kommentar