Kapoow

fredag den 26. august 2011


Jamen så lykkedes det alligevel at få et lyn fanget ind :) Da jeg hentede Nanna fra arbejde, begyndte det at lyne ret vildt.... så hurtigt hjem og ud i haven med stativ og kamera.

Men begrænset udsyn gjorde det svært... da jeg ikke havde en ret stor vinkel af himlen at knipse :) Men jeg fik ET eneste lyn i kassen. Måske jeg når et mere senere... kan se et nyt system er på vej ind over :) meeen dog ikke nær så kraftigt som det sidste, ser det ikke ud til.8 kommentarer:

Pernille sagde ...

Der var du heldig! Jeg vadede selv ud i regnvejret for at se nogle lyn, men desværre lignede det at de slog ned over Marselisborgskov i stedet for vandet. Øv, men FEDT regnvejr, og kunne da i det mindste høre tordenen.
Er forresten også enig med dig i, at det er ligesom det ikke lyner så meget som engang, desværre. Elsker det! Rigtig god weekend. Klem Pernille - pescno.blogspot.com

Anonym sagde ...

Hvor er det flot!!

Pia sagde ...

Så flot fanget, jeg så kun et enkelt rigtigt lyn, de fleste lyste bare op her hos mig, og det er endda i nærheden, ikk´?

Tv gik på et tidspunkt, men kom pænt hjem igen lidt efter, så det må alligevel have været tæt på.

God weekend ..

Elfepigen sagde ...

WOOWW siger jeg nu bare....godt fanget:) Superflot billede...

Knus og kram herfra

Tina sagde ...

Pernille: Jeg fik nogen flere :) Så det virkede bedre sent aften, vhor der kom et nyt stort system ind over :)

Estermarie: Mange tak :)

Pia: Joo jeg bor tæt på Kolding. Her var der RIGTIG mange lyn, som bare lå inde i skyerne og lyste op... men også en del af dem som jeg har knipset :) Så vi fik en god blanding.

Elfepigen: Mange tak skal du have :) KNUS

Camilla sagde ...

fedt fedt fedt billede!!!

Tina sagde ...

Camilla: Tusind mange tak :)

Tina - omme i London sagde ...

Waurv, hvor er det bare flot!

Send en kommentar