Anhængertrækket fryser ikke mere

torsdag den 25. august 2011


Da jeg for lidt tid siden, så disse anhængertræk dutter ovre hos Miss AD.... var jeg tændt på at lave min egen :) Men efter at have rodet lidt med hendes opskrift opgav jeg, da jeg ikke kunne forene hendes opskrift med min fiske idé!

Så jeg måtte bide i det sure æble og improvisere. Noget jeg ellers ikke bryder mig særligt om :) MEN hæklenålen stod sin prøve og jeg fik langt om længe kreeret den fisk der rumsterede i mit hovede. Der er improviseret en masse, da jeg ikke rigtigt har lært at hækle, som sådan. Så det kan godt være jeg har lavet nogen uautoriserede masker her og der ;) Men den virker.

Så nu er bilen helt bestemt lettere at kende på en p plads. Hvor jeg ofte har spejdet efter den pingvin, mine forældre har på deres bil.... da jeg havde delebil med dem. Nu har jeg så min egen :) Nu ser vi så hvor længe den får lov at blive på bilen.....


Den ser da lidt sjov ud, synes jeg ;) Og jeg har idéer til en del flere... en pingvin, en emodreng, en hello kitty, en kanin, en stub med en snegl på osv osv osv.... de er så lette at costomize :)10 kommentarer:

Julie sagde ...

Den er da fin ;0)
Ja gad vide hvor lang tid der går før der er nogen der har snuppet den

Lykke sagde ...

Hvor er den bare Fiiin :-) Det var sørme godt improviseret!

HEKSEN sagde ...

Hwa hulen er en emodreng???
Sjov fisk den !!!

Lis sagde ...

Sej fisk,
og hvor længe mon den bliver siddende ?? Håber længe.

Kh. Lis

Mie sagde ...

Fantastisk idé og tænk på alle de smil, det giver hos forbipasserende - næsten ligegyldigt om der er nogen der "hugger" den - hvis bare de så bruger den og spreder smilene videre. Glæder mig til at se dine andre versioner - og er lige før jeg vil have krog på bilen - selvom jeg hårdnakket nægtede, da jeg anskaffede bil - fordi det var for "Jyde-agtig" på min smarte sorte sag :-)(Pyt med om det er praktisk - det handler om at være smart eller ?)

Bebiane sagde ...

Den er så sjov, men Tina den har du da ikke længe, med mindre du hæfter den fast med en stor tung kæde.

Tina sagde ...

Julie: Det er jeg også lidt spænde på ;)

Lykke: eftersom jeg bare gør hvad jeg mener er rigtigt, så synes jeg også jeg slap helt okay fra det ;) Tak!

Heksen: taak :) En emo er sådan en bleg gut, med sort hår og sort makeup... som altid ser lidt trist ud... og gerne håret ned foran det ene øje...! Sådan lidt stereotypt forklaret ;) Og så skal min have hørebøffer på!

Lis: Det krydser jeg også fingre for ;) For det er lidt hårdt at hækle dobb garn på nål 3 for mine hænder.

Mie: håber nu den bliver boende på mit træk lidt endnu da ;) Men du har da helt ret... det ku godt være noget sjovt noget. Jaaa du må da ha dig en jydekrog ;)

Bebiane: Jeg har tænkt på det, at den nok smutter ;) Der er en der har hugget den første saddelovertræk til cykeln jeg lavede. SÅ måtte lave en ny og sætte den lidt bedre fast ;)

Pernille sagde ...

Hvor er den cool. Jeg håber den får lov at blive hængende - længe :)

Anonym sagde ...

Dejligt med lidt der giver smil i hverdagen.
Hvis jeg får jydekrog på Clioen, skal jeg vist osse i gang med hæklenålen :D
Tænker lige: Man KUNNE jo selv sprede lidt smil ved at hækle sådan nogle fyre og sætte dem på nogle jydekroge rundt omkring.....

Tina sagde ...

Pernille: Det håber jeg også ;) Den har nu overlevet at holde parkeret to gange ude ved Kolding Storcenter. Men en pige knipsede den med sin mobillos ;)

Estermarie: Jaaa lidt sjov ska vi da ha!! Selvom Datteren altså synes den er mere end pinlig ;) Jeg overvejer også bare at gå og sætte mine på, sådan her og der ;)

Send en kommentar