Regn regn regn

søndag den 24. juli 2011


Regn regn og atter regn .... Mon vi får lov at få noget varmt og solrigt vejr, inden det igen bliver efterår? :) Jeg håber det virkelig. For ellers bliver mine batterier godt nok noget flade, inden året er omme.

Det eneste gode, jeg kan finde på ved regn, for tiden.... det skulle da være at det giver nogen gode fotos. Der er i hvert fald riiig mulighed for dråbe-fotos. Alt er vådt og lyset er dæmpet af de grå skyer.


Selv planterne har da vist fået nok vand nu, ikke? Og mine tomater og bønner mangler snart noget varme og noget solskin... så jeg kan få en god høst :) Jeg tror aldrig, at jeg i juli måned, har set så små tomatplanter før.

De er ikke så særligt høje endnu og har vel 5-6 blomster hver. Og endnu ikke tegn på en lille grøn tomat. Men mon ikke det snart kommer? Det kan da ikke passe andet....

Og jeg har glædet mig sådan til tomater af egen avl.... så det skal bare lykkes.


Se bare... der ER bønner og der ER blomster i tomaten. Så mangler vi bare at det går liiiidt bedre :) For der er ikke meget sjov i at sidde og spise 10 bønner i alt, til to mand. Eller bare kigge på tomatplanterne og tænke på lækre bruchetta... når den ikke får spyttet nogen tomater ud ;) Så krydser vi altså lige fingre for en formidabel sensommer ikke?9 kommentarer:

Stine fortæller... sagde ...

Ja - sol og varme savnes også her. Mit lyspunkt i det er at så er det da ikke for varmt at strikke i uld.

Stine fortæller... sagde ...

Ja - sol og varme savnes også her. Mit lyspunkt i det er at så er det da ikke for varmt at strikke i uld.

Lis sagde ...

Jeg vil også have lys, sol og varme...
Beder om det hver eneste dag, men det hjælper ikke :s Mon vi skal igang med sol hilsner alle mand ?
Dine afgrøder ser, trods størrelsen, sunde ud. Du må nyde det der kommer.
Kh. Lis

HEKSEN sagde ...

Danmark er ikke til frilandstomater mere - desværre. Vi har i år investeret i et drivhus, og dét kan varmt anbefales. P.t. er vi ved at drukne i agurker, og de store tomater er også begyndt at lande på frokostbordet. Jum jum.....

Tina sagde ...

Stine: Nej intet er så skidt at det ikke er godt for noget ;) ;)

Lis: ja der må findes en pendant til regndans ;) Vi må igang, må vi!! Ja de er sunde nok og det skal nok komme... nu så jeg lige på tv at vi får lidt varme i den kommende uge :)

Heksen: Nej der er ikke meget varme i dansk sommer i år i hvert fald. Jeg gad også godt et lille drivhus... bare et lille et :)

Didde sagde ...

Imponerende billeder!!

Didde

Tina sagde ...

Tusind tak Didde :)

Tine sagde ...

Jeg ved godt jeg gentager mig selv:
Men ÅH hvor er det dog nogle smukke billeder du tager!
Jeg er så imponeret over de smukke vinkler du altid finder!

Tina sagde ...

Tine: Tusind tak :) Jeg er imponeret over at kunne imponere jer. Mest fordi jeg jo "bare" knipser nogen kedelige ting. Men det er jo nok fordi jeg savner en god gammeldags fototur, ud i det blå :)

Send en kommentar