Projekt lamper

tirsdag den 26. juli 2011


SÅ fandt jeg endelig mit grønne maling :) Hos et firma i Kolding. Så nu skal der males lamper... og montere dem med de grønne ledninger, hvis det kan lade sig gøre og de ikke er for tykke til at få igennem diverse huller.

Men prøves, det skal det :) Alene det at de får den ønskede kulør, vil hjælpe en hel del. Man føler sig helt sat tilbage til barndommen. Der havde jeg også een af disse lamper, som sengelampe. I øvrigt var den lampe skyld i at jeg fik et gevaldigt stød, fordi jeg liiiige skulle se om man nu også virkelig fik stød, hvis man stak fingrene i fatningen....... DET gjorde man!!! ;)

Jeg var vist et af de børn man ikke skal tackle på denne måde: Pege på en lampe og sige: "Stik aldrig fingrene derind, så får du stød"....... for så kredsede jeg om den faarlige ting og grublede over om det virkelig kunne passe... for så til sidst at give efter og prøve ;) Så hellere ti stille og lad være at henlede opmærksomheden på den faarlige ting! ;)5 kommentarer:

Stine sagde ...

Hvor fedt - glæder mig stadig til at se det færdige resultat :-) Mit projekt er strandet med kun en enkelt lampe - og stress over at skulle nå at ordne hus før vi flytter i den kommende weekend ;-)

Tina sagde ...

Hej Stine :) Jeg skal nok poste når jeg er færdig med dem. Det bliver nok ikke idag jeg når det, da jeg får gæster. Meeen snart! ;) Glæder mig til at få noget læselys over min sofa. Held og lykke med flytningen :)

Pernille sagde ...

Sådan er det måske med mange. Jeg lagde hele klør fem på den varme kogeplade, efter min far mere end een gang havde sagt, den var varm... og sad resten af aftenen med hånden i et glas vand....

God fornøjelse med maling og ledning. Jeg håber hullerne passer :)

Anne sagde ...

Ren retro der, Tina :-)
Tænker nu godt nok, at du kommer til at mase noget med de ledninger, de ser lidt buttede ud i forhold til de originale.

Men det bliver garanteret flot, hvis du får dem moslet i!

Og lige som at de kan gi' stød, de lamper, så kan de også gi' buler i hovedet, hvis magnet bliver lidt "slap".
Taler af erfaring ;-)

Tina sagde ...

Pernille: Hahaha den har jeg også prøvet ;) OG stødhegn... og testet malede overflader og og og ;)

Anne: Jep ren retro. Ja jeg er heller ikke sikker på det vil lykkes helt. Men nu får vi at se... nu skal jeg lgie se om jeg TØR... for Nanna er vældig bebrejdene, da hun mener det bare skal være som de ER!!! ;) Haha ja de kunne godt slå hårdt når magneten ikke var så god mere... min var også pænt slidt til sidst. ;)

Send en kommentar