Familieforøgelse

søndag den 10. juli 2011


YAY, idag blev familien udvidet med endnu et medlem :) Jeg har købt bil !!! Så fra nu af bor denne lille røde dyt også på min matrikel.

Okay, det er ingen Ferrari, som jeg jo ellers ønskede mig, men den er dog rød og har en forvokset udstødning. Det tæller også lidt, ikke? ;)


Jeg kiggede ellers ikke sådan rigtigt seriøst efter en bil. Men da min far sendte mig linket til denne idag, besluttede jeg alligevel at tage ud og kigge på den. Og da prisen var god, slog jeg til :) Mon det var et hint om at jeg efterhånden lagde lidt for meget beslag på deres bil ???

Der skal dog kigges lidt på gearkassen og blæseren... men når det er fixet har jeg en fin dyt. Den store bule i bagskærmen er rettet ud... og ridserne, de kan dæmpes en del med noget indfarvet voks.

Bilen er helt uden rust. Ingen steder finder man rust, hverken oppe eller nede. Sjældent har jeg set en så gammel bil, uden at der er rust enten i bunden eller i bærende dele.... eller i det mindste langs dørkanter eller paneler. Men intet at finde nogen steder. 

Så når vi lige får fixet gearkasse problemet og den blæser der kun vil blæse varm luft ind i bilen, tror jeg der kan være bil i den, i lang tid :) SKØNT ... det har jeg savnet længe.


Men så snart det er fixet er jeg rullende :) Og så mangles der bare lidt pimp af en art. Måske nogen pæne kapsler på hjulene (alufælge magter budgettet ikke lige nu) og så måske noget pænere sædeovertræk, istedet for det mormor noget, der er i den nu. Og burde jeg ikke også brodere en pude med færdselstavler, til bagruden? ;) Eller i det mindste udstyre den med en ildelugtende wunderbaum?

Bortset fra det, så er den da najs nok, det lille røde rullende polo-dyr!!!

14 kommentarer:

Fríða sagde ...

jamen, til lykke til lykke! en bil er i mine öjne en decideret nödvændighed. har haft min egen bil siden jeg var 18 og kan ikke forestille mig at leve uden, og manden har så sin, og han får ikke låne min!
kh.fra Island
Frida

Anita sagde ...

Det er da simpelthen SÅÅÅ fedt for Jer, at I nu kan komme rundt på egne hjul. Kæmpestort tillykke til Jer begge med friheden :-)

Pia sagde ...

HVOR DEJLIGT FOR DIG, jeg har forstået at du ikke bor det nemmeste sted i verden hmt. off. trafik.
Nu er du uafhængig ...

Henriette sagde ...

Kære Tina.

Jeg ønsker dig tillykke med dytten. DEN bliver du så glad for kan jeg godt sige dig. Jeg selv har jo været heldig at kunne have en bil siden 2006, og jeg har virkeligt haft gavn af den. Især pga min sygdom. Uden bilen kom jeg ingen steder i de perioder hvor jeg har det svært og næsten ikke kan komme ud. Ej heller kunne jeg deltage i oplevelser der ligger uden for min egen radius i byen her. Netop fordi jeg bliver så fandens træt i selskab med mange eller hvor der er støj eller mange indtryk, har den været min redning, fordi jeg kan trække mig tage en time på langs på bagsædet. DET kan man ikke når man rejser med tog..

Feks til markedet i maj på fyn. Med tog ville det have været umuligt for mig at tage afsted, men med bil er det noget andet. Så kan jeg holde ind til siden på en rasteplads for at hvile, og bare køre videre når det passer mig.

Forstår du hvad jeg mener?? det tror jeg du gør :-))

Får du lyst til en længere tur en dag, så er du VELKOMMEN til at besøge mig. Jeg har jo endeligt fået noget at bo i, og flytter d 15 august. Så der kan du komme og slappe af med lidt strik og lidt stille snak hvis du vil til Sjælland.

Mange knus
Henriette :-))

Lis sagde ...

Tillykke med familieforøgelsen. Den/det bliver du glad for. Jeg har også min egen lille blå lyn og kunne ikke forestille mig et liv uden.

Kh. Lis

Helle K. sagde ...

Tillykke :)
Du kunne sætte nogle fede klistermærker på :)

Pernille sagde ...

Tillykke med hjulene. Jeg kan kun forestille mig hvor meget lettere det bliver at komme rundt :)

Så kan du altid have aluminiumsfælge som fast indslag på din ønskeliste. Det har min far - som eneste ønske og efter tyve år, undre han sig stadig over de ikke er dukket op endnu :)

Tina sagde ...

Tusind tak for alle jeres lykønskninger :) I kan tro jeg er glad for den :) Og den kunn emeget nemt gå hen og få nogen klistermærker her og der. Og idag fik den nogen navkapsler, så den har nogen pænere hjul at se på :)

Lene sagde ...

TILLYKKE med bilen. Skønt at ha' frihed til at køre hvorhen du har lyst og benzin-budgettet rækker til ;).

Jane sagde ...

Tillykke med bilen. Og velkommen i VW Polo - klubben ;o). Det er fedt med bil, når man bor et sted, hvor off. transport er en by i Rusland.

Tina sagde ...

Lene: tusind tak :) Ja benzin budgettet kan hurtigt løbe løbsk ;)

Jane: tusind tak :) JEP min far er min mekaniker, ellers havde dette ikke kunne lade sig gøre ;)

Tine sagde ...

Tillykke!!
Hvor er det dejligt for jer :-)
Tænk på hvor tit du kan køre i Ikea nu :-)

Mette sagde ...

Velkommen i Poloklubben. Jeg har en blå fra 91 og min datter har pimpet den med en sværm af fine maguritter

http://lh5.ggpht.com/-ZcG047OpE2I/Tf5A_UwlvEI/AAAAAAAADp8/IAWcCAncL-k/s800/20110619-IMG_0682.jpg

Tina sagde ...

Tine: Taak :) ja det er bestemt dejligt at jeg selv kan køre i Ikea ;)

Mette: Taak :) Det er nu en najs lille dyt ;) Min er dog sænket og vældig hård... endnu!! Og gearkassen skal skiftes, må SÅ er den osse go! Jeg har også tænkt at pimpe den lidt.. men modsat din datter, så synes min det er pinligt ;) Men jeres er altså feeee' med de magueriter :)

Send en kommentar