Med på noderne

onsdag den 6. juli 2011


Nu er det jo så moderne, med smarte negle og gerne vældigt kunstneriske. Som fx disse eller de mere vilde, som disse !

Så jeg har forsøgt mig udi "smarte negle", med at lave sølv tipper, på de blå negle :) Dette er et ret hurtigt forsøg og kan helt sikkert gøres meget pænere, hvis man liiiige lægger lidt mere sjæl i det, end jeg lige gjorde idag :)

Og har lige lidt mere tid til at sidde og vente på at flere lag tørrer, end jeg lige har idag. For jo mere tid du vil lægge i at fordele tynde lag ad flere omgange, jo pænere kan det helt sikkert gøres! Men idag vil jeg så kigge lidt på disse blå glitter negle, med de sølvskinnende tipper.

Imorgen skal der nok prøves noget andet ;)
5 kommentarer:

Anita sagde ...

Jeg ved ikke om du kan huske, da jeg lagde denne video på min Facebook-væg, men jeg tror helt sikkert, du vil kunne få mange halve timer til at gå med at lege med den type negleglitter også ;-D

https://www.youtube.com/watch?v=Rw9n4Q2NFxM&feature=player_embedded

Tina sagde ...

Aaaii det er gået min næse forbi :) Og jeg har ledt på din side, da linket ikke virker :)Men uden held endnu.... leder stadig ;)

Anita sagde ...

Virker denne her?

http://youtu.be/Rw9n4Q2NFxM

Dytbat sagde ...

Godaften

Nu er jeg lige kommet dumpene forbi dig tænkte lige på om du ikke havde lyst til at få en plads på min side under link hvis du linker mig får du en plads hos mig (: Tænkte osse lige på noget andet har noget der hedder på besøg du kan læse mere her http://dytbat.wordpress.com/pa-besog/ Håber du har lyst til at være en af dem... Håber at høre fra dig på min blogger måtte jo lave ny pga ham jeg havde hos snakket jeg ikke med mere og endt med at han bare lukket den ned uden jeg fik det at vide så håber du kan lide min blogger nu jeg kun har været igang i en halv uge ca... (: Forsæt god aften...

Mange knuser fra Dytbat/Lise

Tina sagde ...

Anita: YEP den virkede :) jeg har postet een der ligner, på min pinterest :) Det ser helt vildt ud!! Det skal prøves en dag!!

Lise: Hej og velkommen til :) Jeg bytter normalt ikke links, men bytter lidt ud i mine links af og til når jeg får lyst til det. Jeg bruger links, fra den bunke af blogs jeg følger via google reader :) Så du skal nok ryge med i puljen lige pludselig. Jeg tror ikke der er så mange bloggere der direkte bytter links. ;)
Jeg kan ikke se du har haft nogen i "på besøg" før? Kan man se det et sted? Det lyder spændende :) fang mig evt. på min email: Momsen @ stofanet.dk (slet mellerum mellem @ )
God aften til dig også :)

Send en kommentar