Grøn Koncert

fredag den 22. juli 2011


Idag var dagen, hvor Grøn Koncert kaldte på os i Kolding :) UHA det var godt!!!!

Personligt var jeg der mest for at høre Kashmir!!! De går altså rent ind hos mig.... og så gør det jo ingenting at Kasper er lidt smådejlig, vel ? Smeeelt. Men Kato, Medina, TV2, De eneste to osv... gjorde det bestemt også godt :)


Og vi var heldige her hos os, for vejret var faktisk ganske godt! Selvom det var lidt koldt til sidst.... men sådan er det jo når man har glemt sin jakke derhjemme, ikke? ;) Smarte!

Men skulle det give grundlag for en forkølelse, så var Kashmir det det værd! Nanna er nedlagt, godt og grundigt. Jeg hentede hende fra Lyngsbo lejr, hvor hun har været ungleder hele ugen. Og da jeg hentede hende kunne jeg godt se hun havde blanke øjne og var lidt rød i kinderne. Og at hun så også lige skulle have sin "leder-dåb" og dyppes i et kæmpe kar med koldt vand, plus efterfølgende masse vandkamp.... gjorde det nok ikke spor bedre. Så nu er hun kravlet under dynen med the, strepsils, næsespray og med mindre stemme end normalt. Håber på hun er mere frisk imorgen.... ellers hedder det vist lægebesøg!

Men nu vil jeg i hvert fald nynne på vej ind i seng ;) Sikke en god dag!!!3 kommentarer:

Lis sagde ...

Lyder som en dejlig dag.
God bedring med datteren. Håber hun har fået det meget bedre.

Kh. Lis

Henriette sagde ...

God bedring med Nanna. Det er ikke vejr til dår i koldt vand tænker jeg.

Herligt at høre om koncerten. Jeg selv har jo desværre ikke flere koncerter i mig, men jeg ville smadder gerne kunne. De fleste bands i år er nemlig interessante.

Rigtig god fredag og knit on ;-)

Knus Henriette

Tina sagde ...

Lis: det var en SUPER dag!!! :) Nanna er bænket til sofaen med dyne, the og lidt hjemmeynk :) Feberen driller og kroppen værker! Men håber det går bedre imorgen :)

Henriette: tusind tak. Ja det var nok medvirkende... sammen med alt for lidt søvn på lejren :)
Virkelig ærliget du ikke kunne Henriette, for det var rigtigt godt :) Men ingen grund til at forcere noget. Knus!

Send en kommentar