Telefon-maraton

fredag den 18. marts 2011

Kender du det? Mobilen ringer, du tager den .... og straks går din krop i selvsving. Du vader rundt i huset, flytter lidt på ting, skænker en kop kaffe, sætter dig ned, rejser dig op igen og går rundt....

Eller er det kun mig, der har det sådan? :) Jeg er sommetider blevet drillet lidt af datteren, med det.

Men det er som om noget sker. Jeg KAN bare ikke sidde stille og snakke i telefon!! Men dengang hvor der var en ledning i den ene ende af røret, var det jo en anden sag. Og dog.... for den snoede ledning fik ofte nogen voldsomme viltre krøller, efter at jeg havde talt i telefon... mens jeg drejede rundt om mig selv, tegnede krusseduller på en blok, der altid lå ved telefonen og indimellem liiiige skulle nå noget, der lå i maximum rækkevidde af ledningen i enden af røret.

Men idag hvor telefonen er trådløs er min rækkevidde blevet udvidet betragteligt. Og jeg kan både finde ud af at sætte en vask over, sætte papirer i en mappe og lave sirlige huller i papirerne, lave mig en kop the, vande blomster, hente post, flytte rundt på ting, hente en klud og tørre den plet væk, jeg lige opdagede på bordet. Jeg kan frisere håret, lægge tøj sammen, og ellers bare rende rundt, med betragtelig fart, fra A til Z, uden nogen formål, andet end at gå!!! Og alt dette selvom jeg måske lå på sofaen, under et varmt tæppe og så TV, og lige havde bedyret at jeg nægtede at rejse mig før sengetid!!!

Hvad er det der sker? Hvor kommer al den krudt fra, der LIGE netop skal brændes af, når telefonen ringer??! Jeg tør slet ikke tænke på, hvor meget jeg kunne få fra hånden, hvis min telefon ringede OFTE og jeg oven i købet, havde sådan en bluetooth ting, til at sætte i øret. I guder hvor ville jeg få motion ;)

Hvordan forholder du dig, når telefonen ringer?13 kommentarer:

Julie sagde ...

Jep jeg gør nøjagtig det samme;0)
Hvorfor ved jeg ikke men det er utroligt hvad man kan få lavet imens;0)

Tina sagde ...

Jamen er det ikke underligt Julie? :D Jeg prøver tit at sætte mig ned fordi jeg er bevidst om at NU vader jeg rundt igen... men det virker ikke ;)

Githa sagde ...

Ofte kan de minutter i telefonen også være langt mere effektive for mig på hjemmefronten, end en hel dags fritid ellers kan.

Tror egentlig, det er fordi, jeg har en gammel ide om, at telefonsamtaler ofte handler om præcis ingenting og jeg derfor kan koncentrere mig om andet samtidig.

Skam på mig, de er jo vigtige de smataler :-)

Tina sagde ...

Uanset om jeg taler med en god veninde, mine forældre eller min advokat, så er det samme vandren og susen rundt ;)

Pernille sagde ...

Jo! Jeg kender det alt for godt :)

Heidi sagde ...

Kender det alt for godt.... Alt fra at ordne vasketøj til at gøre køleskabet rent. :o)

Jeanette Hegaard Hansen sagde ...

Også mig. Hmm.... Hvorfor mon man gør det?

Lene sagde ...

griner vildt. Gør selv det samme og bliver helt desperat, hvis fast-net telefonen ringer.


Har du fået min mail. Jeg har fundet en løsning til afstivning, der er bedre end pap. Glæder mig til at samarbejde om etuiet. Knus fra Lene (lh10@pc.dk)

Lene sagde ...

Ha ha det er det samme her, talte med min mor igår og på et tidspunkt siger hun: Hvad laver du egentlig det skarmler sådan og jeg svarer rydder lige lidt til side som lå på bordet og flyttede strygejernet. Så hos os er det ligesådan. Mens der var ledning på telefonen, blev der mange gange strikket lidt imens samtalen gik, for så sad jeg jo ned. Så hurra for de trådløse. Hav en god dag :-D

mrslangholz sagde ...

Sådan er det også her. Kunne være man skulle starte en privat service og ringe rundt til folk så de kan få gjort deres daglge pligter og gøremål :-D

Tina sagde ...

Pernille: SJovt at se hvor mange andre der også har det sådan :)

Heidi: Hmm køleskabet... det må jeg gøre næste gang ;)

Jeanette: ja det er da underligt :D

Lene: ja du var lige røget i spam. Noget jeg bøvler en del med i perioder :( Men nu har jeg fundet dig og svaret. Er spændt på hvad du har fundet ud af :)

Lene: Hihi den der får jeg også tit: Hvad laver du?? :D Men godt vi er kvinder og kan multitaske ;)

Langholz: HAHAHA ja det var da en god idé !!! ;)

Tanterne sagde ...

Det kunne være mobiltelefonens elektromagnetiske felt der forvirrer kroppens signaler om træthed.
Jeg har prøvet i en periode at holde mig fra mobilen og den bærbare om aftenen. Da blev jeg hurtigere til at falde i søvn og vågnede mere udhvilet.
Så jeg burde jo være fortsat... bare ærgeligt at det er om aftenen jeg har tiden til begge dele.

hanne sagde ...

same same, eller fylder en blog med krusseduller. Jeg tror deter manglen på de fagter der plejer at følge min talestrøm når det er en samtale face to face :)

Send en kommentar