Aura migræne - opdateret

mandag den 28. marts 2011

SÅ fik jeg endelig taget mig sammen til at smutte til lægen, med det aura-noget. Og det var vist godt!!

For det startede da en mindre lavine af ting jeg ikke havde set komme. NUL flere p-piller til mig, med virkning fra NU! Jeg troede måske hun ville nævne noget om at de måske ikke var så gode at spise og at jeg mååske skulle overveje at stoppe. Men nej det var: NUL flere p-piller fra og med idag!

Der er vist en ret øget risiko for blodpropper i hjernen, når man som pillespisende kvinde, har aura migræner.

Så det bliver første gang, siden jeg var 16 år gammel, at jeg skal prøve at finde min egen rytme uden kemikalier. Underligt. Jeg kunne godt få nogen minipiller, men det var slet ikke sikkert at de ville kunne give mig samme virkning, som p-pillerne. Så i første omgang prøver vi uden og ser hvad der sker.

Men fik da at vide at mit blodtryk var fint og jeg havde heller ikke nogen tegn på blodpropper i hjernen ;) så langt så godt. Rart at vide man kan pille næse med lukkede øjne, uden at ramme ved siden af. ;)

Men fik mig nogen migrænepiller, som jeg skal prøve at tage, næste gang min aura går i selvsving. Så må vi se om det virker.

Nu vil jeg i stedet strikke de sidste 10 cm, på min grønne rille-poncho :)

EDIT: rettelse i misforståelser :) Aura migræne er IKKE forårsaget af p pillerne.... Men kvinder med aura migræne har stor risiko for blodpropper i hjernen, HVIS de bruger p-piller :)


5 kommentarer:

Helle K. sagde ...

Puha for søren da - det var godt du kom afsted til lægen. Held og lykke med at finde din rytme :)

Britta sagde ...

Så var det godt at du kom afsted! Jeg har godt nok ikke hørt noget om at det skulle være farligt, men min læge har måske ment at det ikke ville gøre nogen forskel for min hjerne ;-)
Nå, det skyldes jo nok at jeg ikke tager p piller.

Lis sagde ...

Jeg er glad for at du tog til lægen, når det er så alvorligt. Godt der kan ændres lidt og måske er det væk så.
God strikkefornøjelse.
Kh. Lis

Henriette sagde ...

Kære Tina. Sikke en lettelse at høre, det glæder mig at du nu har en mulighed for at prøve migrænemedicinen. Håber det er Imigran og jeg vil da mægtigt gerne høre mere om det virker, når du ( desværre nok ) har haft en tur igen. Tør næsten ikke tro at det 100% skyldes p-pillerne, men det ville være fedt hvis det var tilfældet :-))


Jeg selv ved godt hvorfor mine migræneanfald er forværret. Jeg har jo ikke noget sted at bo og har været på krisecenter siden december. Det er ret stressende.

Held og lykke med den nye rytme, det skal nok gå godt.

Kh Henriette.

Tina sagde ...

Helle K: taak :) Uha frygter det lidt :D

Britta: ja det var godt jeg fik taget mig sammen :)

Lis: p pillerne indvirker ikke på migrænen på den måde :) Men godt man nu lige bliver kigget på.

Henriette: P pillerne er ikke skyld i migrænen ;) Men jeg skal nok lige opdatere jer derude, på hvordan det virker med de piller.
Ja s har du da RIGELIGT om ørerne, så det er ikke noget at sige til at din krop reagerer!!! Håber du snart får tiltrængt ro i dit liv og et skønt sted at bo :) Knus

Send en kommentar