Middelfart Håndarbejdsmesse

fredag den 25. marts 2011

SIKKE en dag jeg har haft :) En veninde og jeg hoppede i bilen og klokken 09.30 stod vi udenfor messehallerne i Middelfart. Jeg skulle derop rimeligt tidligt, da jeg skulle aflevere en gine hos søde Sanne, med Rasmilla.

Og som vi dog har gået og gået og gået og shoppet. Jeg fik købt "Skulderblad" hos Geilsk, i en lækker grøn farve... uha den er lækker. Da jeg åbner den og ser at det er diagram-strik, bliver jeg dog lidt svedt. Det kan jeg normalt IKKE finde ud af ;) Men nu er det købt og nødden skal knækkes.

Jeg købte også et poncho kit, hos Bøge Design. Lille kort poncho i brede rib striber. Det kan jeg lige finde ud af ;)

Med i tasken røg også nogen ruller metaltråd til at hækle smykker med. Men jeg vil nu prøve at hækle noget og lægge ind i glas. Nu må vi se om det fungerer, eller om det bare bliver kulsort.

Ellers blev det vist kun til nogen samlemuffer til mine knit pro wirer og et smart lille centimetermål.

Men alligevel synes jeg lidt jeg fik tømt hobby-kontoen ;) Men det har været suuuper hyggeligt og jeg fik hilst på en masse søde dejlige kvinder! I ved hvem i er.... ingen nævnt ingen glemt ;)

Men NØJ hvor min ryg er billig til salg. Jeg plejer nemt at kunne gå rundt på sådan en messe. Men denne gang måtte jeg sidde ned maaange gange. Noget er galt i kadaveret..... Møghamrende træls, for jeg bliver altså sur når mit helbred skal stoppe for det sjove.

Men vi holdt da ud til kl godt 16.00 og fik set det hele mere end een gang. Så det var bestemt godt :) Men fotos må i undvære, for jeg glemte mit kamera hjemme (gisp, det ligner mig ikke).... og jeg orker ikke knipse mine indkøb, da kroppen skriger på sofa og bløde puder. ;)
10 kommentarer:

Lis sagde ...

Uhm selv uden billeder, kan jeg forestille mig turen. Jeg skal afsted i morgen og jeg glæder mig også til det.

God bedring med dig.

Kh. Lis

Pia sagde ...

Øj det er gået min næse forbi, jeg ville gerne have været der, må lige checke om det også er søndag.

God bedring til dig.

Tina sagde ...

Lis: rigtig god tur imorgen :) Og tak, jeg er plantet i sofaen med benene oppe :)

Pia: Det er også søndag! :) Og taak :)

Kludemutter sagde ...

Godt at hilse på dig igen, Tina ;)
Beklager jeg vist forlod dig midt i det hele, men der var en bidt travlt ;)
Vi må snart lave noget strik sammen her i nærheden, eller mødes hos Dorthe ;)

Knus Yt.

Anonym sagde ...

hallååååå du skulle lige ha´været kommet forbi Sy og Rens også :D ikke for at købe, men for et kram og et smil ...næste år!!
ellers må jeg vist hoppe på hos Yt´s strik??

Tina sagde ...

Yt: I lige måde!!! Ja for hulen i havde travlt :) men det er jo sådan set rigtigt godt !! Ja jeg er med på noget strik in... jeg overvejer at holde een selv meget snart! Strik-in/Flyt-in ;)

Anne: aaaiii jeg stod og kiggede på dig i 15 minutter ved jeres stand ;) Der var vildt mange mennesker og jeg opgav til sidst. Jeg både vinkede og stooor smilede ;) Ville så gerne have hilst på!

mrslangholz sagde ...

Sikke nogen fine køb. Kan give dig et kursus i diagramstrikning hvis det kniber :-)

Tina sagde ...

Langholz: Uh det kunne jeg faktisk godt bruge :) Det meste af det je ghar strikket, har været udfra såkaldt "skrevne" opskrifter. Jeg plejer at bakke ud når det er diagrammer.

mrslangholz sagde ...

Jamen du skriver bare hvis du støder på problemer og kan se du bor i nærheden så hvis det skal skæres ud i pap kommer jeg gerne forbi

Tina sagde ...

Det vil jeg huske :) :)

Send en kommentar